Purus AB

Vi finns i monter A04:20


Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av VVS-produkter för badrum, kök och andra krävande miljöer som hanterar vatten. Våra huvudsakliga produktsegmenten är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet.

Vår starka ställning på den nordiska marknaden började i skånska Sjöbo för snart 80 år sedan. Slitstarka och funktionella produkter och tillbehör för tuffa inomhusmiljöer är vår konstform - den kallar vi "The art of the water cykle".

Vår ständiga ambition är att fortsätta ta vårt arv av innovation, funktion och design med in i framtiden och väljer därför att visa följande urval av produkter på årets Nordbygg:

- Purus PRO Line – en ny generation väggnära golvbrunnar med inbyggd monteringsplatta för stabil konstruktion i alla bjälklag, enklare montering och högre flödeskapacitet. Snabb och självklar montering minskar tid för mätning och beräkning.

- Våra skräddarsydda rostfria bänkskivor och rostfria inredning. Som höjer varje kök - privat eller professionellt.

- Våra högkvalitativa rostfria golvrännor efter ditt aktuella projekts behov direkt på vår hemsida. I syrafast rostfritt stål, Made in Smålandsstenar.

- Purus gummikopplingar – för att sammanfoga och täta övergångar mellan olika material och rördimensioner. En rad modeller, samtliga trycktestade för 0,6 bar och med slangklämmor i syrafast stål.

Väl mött i vår monter!

Kategorier

 • VVS

Produkter

 • Designgolvbrunnar

  Designgolvbrunnar Din golvbrunn kan vara ett designelement i ditt badrum. Osynlig med klinkerskena eller synlig och matchande med designsil i rostfritt, mattsvart eller mässing.

 • Rostfria bänkskivor

  Rostfria bänkskivor Designbänkskivor i rostfritt stål - tåligt och hygieniskt.

 • VVS

  VVS Golvbrunnar i plast och rostfritt stål, rördelar, vattenlås, rörklammer och andra produkter för inomhusavlopp.

 • Rostfria golvrännor

  Rostfria golvrännor Golvrännor i rostfritt för industri, verkstad, spa, garage eller större badrum.

Filmer

Kontakta oss

Purus AB

Södra Dragongatan 15 271 39  YSTAD Sverige
+46 10 41 44 900 info@purus.se www.purus.se