testar borr - Nordbygg

Välkommen!

Nordbygg - Nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen

Denna mötesplats ger dig ny kunskap, driver och bygger affärer. Här samlas alla marknadsledande aktörer på Stockholmsmässan den 26-29 april 2022. Många av dem passar på att lansera sina nyheter på den självklara arenan där branschfolk träffas och nätverkar.

Du har tillgång till öppna kortseminarier som sker på scener runt om i mässhallarna. Här finns alla möjligheter till kunskapsutbyten, diskutera och träffa experter och få konkreta svar i angelägna frågor.

En av mässans absoluta styrkor är det breda innehållet inom alla de produktområden som är representerade. Du kommer att möta de flesta av de kända marknadsledarna men också nya svenska och utländska företag.  Vi törs lova att det kommer dugga tätt med nyheter i montrarna.

Nordbygg arrangeras jämna år på Stockholmsmässan och samlar då ca 900 utställande företag och besökare från hela byggsektorn.

Att besöka en mässa av den här storleken är säkerligen den mest tidseffektiva metoden att få en relevant marknadsöversikt och skapa nya kvalitativa kontakter.

 

Fyra anledningar att besöka Nordbygg