testar borr - Nordbygg

Nordbygg

23–26 april 2024!

Nordbygg, Nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen, tar du del av aktuella kunskaper och insikter. Här möter du nya bekantskaper och återser gamla vänner. Här skapar du nya samarbeten och vässar förutsättningarna för fler goda affärer.

Vi ses i april 2024!   

Affärer

Det görs stora affärer på Nordbygg
Här vårdar du befintliga kundrelationer såväl som skapar nya. Till skillnad från annan media vet vi att du bokstavligen står mitt i målgruppen. Hela 82 % av besökarna uppger att de har inflytande på inköp.

Branschen

Nordens viktigaste byggmöte 
Byggbranschen är i ständig förändring. Ökade hållbarhetskrav och teknisk innovation driver på utvecklingen och vi behöver samlas och samarbeta för att lyckas med våra gemensamma målsättningar. 

Community

Nätverksträffar och teambuilding
Att delta på Nordbygg är att skapa en gemensam upplevelse för personalgruppen oavsett om du kommer som utställare eller som besökare. Det stärker ett team. Inom Nordbygg arbetar vi även för att arrangerade olika nätverksträffar och fokuseringar för att ytterligare ge kraft och värde till våra deltagare.

Innovationer

Teknik som driver utveckling
Vi synliggör nya techdrivna lösningar för smartare byggnation och fastighetsförvaltning genom olika aktiveringar och programpunkte

Kunskapen

Håll dig uppdaterad!
Ta del av närmare 300 öppna föreläsningar och seminarier runt om i hallarna. Här bjuder olika branschaktörer på expertis, rådgivning och erfarenheter som kan förändra din vardag.

Människorna

Alla du vill träffa 
I en alltmer digitaliserad värld blir det fysiska mötet allt viktigare. Att träffas live är utan tvekan den mest effektiva formen av relationsbyggande. På Nordbygg träffar du ca 40 000 kollegor och 900 företag.