ny profil
Hämta din fribiljett

Nordens viktigaste byggmöte - här bygger vi för framtiden!

Om Nordbygg

Framtiden

Vår mission är att erbjuda en värdefull och angelägen branschmötesplats för intressenter och aktörer i bygg- och fastighetsbranschen, genom ett utbud som spänner från diskussioner om byggandets villkor och stadsplanering till produkter och tjänster för produktion, underhåll och förvaltning av fastigheter.

Mötesplats

Nordbygg är i första hand en plattform för branschens aktörer att träffas fysiskt för att driva affärs- och branschutveckling genom möten jämna år på Stockholmsmässan. Nordbygg agerar även möjliggörare för branschutveckling via nischade mötesformat som tex Samhällsbyggararenan i Almedalen, Fastighetsenergi och Byggmaterialdagen.

Vi är Nordbygg

Nära samverkan med ett flertal branschintressenter som representerar både utställare och besökare är vår metod. Nordbygg har sex branschorganisationer som är medarrangörer till Nordens viktigaste byggmöte. Vi samarbetar dessutom med en rad andra ledande organisationer, aktörer och verksamheter i olika projekt kring Nordbygg.

Medarrangörer

Medarrangörer till Nordbygg är; Byggmaterialindustrierna, Svensk Ventilation, VVS-Fabrikanternas Råd, Installatörsföretagen, Glasbranschföreningen samt Energi- och Miljötekniska föreningen.

Mer om oss