Pressmeddelande

ROSTFRIA FRONTER FÖR PROFESSIONELLA OCH PRIVATA KÖK

Vi ser dem ofta i proffsens kök – de rostfria fronterna och luckorna. Men de går även att få till ditt hemmakök; snyggt, hygieniskt och praktiskt. Blanda med snickeriluckor eller välj ett helt rostfritt kök med restaurangkänsla. Nu även med Anti-fingerprint-behandlad yta.

Rostfria kökstrenden sprider sig och efterfrågan på fronter i rostfritt stål ökar. Purus fronter går att beställa som färdig front med plåttäckt in- och utsida, alternativt bockad och svetsad plåt som limmas på vald snickerifront. Fronterna anpassas till din köksleverantörs håltagning för gångjärn och lådor.


VÄLJ DEN YTA SOM PASSAR BÄST FÖR DITT KÖK

SLIPAD
Vår standardyta – en borstad och slipad yta (i längdriktningen) som ger en mjukt sidenmatt finish. Denna yta harmonierar väl med andra rostfria vitvaror och produkter.

ANTIK
En mattare, mer patinerad finish där vi har påskyndat åldringsprocessen. Den mattare ytan ger färre reflektioner och ett mer “använt” uttryck.

NYHET: ANTI-FINGERPRINT
Anti-fingerprint behandlingen gör det enklare och snabbare att torka rent dina fronter.


Purus kan nu erbjuda en kompletterande ytbehandling till rostfria fronter och stänkplåtar. Anti-fingerprint är en keramisk nano-beläggning för långvarig estetik och enklare underhåll.

YTORNA HÅLLS RENA LÄNGRE
Anti-fingerprint är en keramisk nanobeläggning som förbättrar produktens användarkvalitet genom att avsevärt minska vidhäftningen av fingeravtryck och andra märken på ytor i rostfritt stål. Behandlingen gör att det blir mycket lättare att torka av smuts som dyker upp över tiden.

VETENSKAPEN BAKOM ANTI-FINGERPRINT
Anti-fingerprint är en keramisk nanobeläggning som i en kemisk process under tillverkningen appliceras på ytan för att därefter härdas termiskt. Processen gör ytan tätare med en låg ytenergi som gör den mer vätskeavvisande och mer motståndskraftig jämfört med standard-plåt. Beläggningen är bestående, med glas- eller keramikliknande egenskaper. Dessutom är det en behandling som inte slits bort vid användning och behöver upprepas, utan egenskaperna bibehålls över tid.

SÅ MÄRKER DU ATT EN YTA HAR ANTI-FINGERPRINT
Med Anti-fingerprint-behandlad yta minskar risken betydligt för att fingeravtryck, fettfläckar eller andra märken fastnar. Behandlingen gör att det blir mycket lättare att torka rent efter smuts som dyker upp över tiden. Ett fantastiskt alternativ för inredningar med höga krav på estetik, med andra ord perfekt för vältrafikerade publika områden som berörs dagligdags. Du slipper lägga lika mycket tid på att rengöra ytorna på grund av ytans avvisande egenskaper.

Besök Purus monter A04:20 och se exempel på rostfri köksinredning, fronter, hyllor, diskbänkar m.m.

(Foto: Henrik Nero för Picky Living)