Jonny Hellman

Hallå där Jonny Hellman, VVS-fabrikanternas vd och medlem i arrangörsgruppen!

2023-10-11

Vilka är dina bästa tips till besökare på Nordbygg? 

Kom till oss på branschorganisationerna!  Många av oss är på plats och har bra koll på vad som är på gång inom våra respektive branschgrenar. Vi kan hjälpa dig att få ut maximalt av Nordbygg vare sig du är fastighetsägare, konsult eller student.  

Till exempel har vi på VVS-fabrikanterna superkoll på vad som händer inom värme, sanitet och avlopp, inte bara under mässdagarna utan även generellt sett. Vi kan stötta dig med med möten till rätt leverantörer, eller berätta hur du kan ta del av de senaste produkterna, men även ge framtidsspaningar. Missa inte heller att ta godbitar ur seminarieprogrammet som oftast är väldigt spännande, informativt och ger mervärde till besökarupplevelsen. 

Nordbygg är så mycket mer än en mässa, det är ju en fantastisk mötesplats! 

Varför har ni valt att vara medlemmar i Nordbyggs arrangörsgrupp? 

Vi vill se till att alla får så mycket ut av Nordbygg som möjligt, i synnerhet våra över hundra medlemmar, där många är på plats, som besökare eller utställare. Vi får möjlighet att påverka Nordbyggs program, dessutom får vi nära kontakt med andra branschföreningar. 

Tillsammans ser vi till att utställare och besökare ska få givande dagar på Nordbygg!  

Trendspaningen då, vad kommer vi se inom VVS på Nordbygg 2024 som inte fanns 2022? 

Än mer välutvecklade produkter mot hållbarhet och digitalisering. Den processen var visserligen igång redan 2022, men våra medlemmar har bara blivit vassare och vassare. Vi ser både förbättrade produktionsprocesser som minskar klimatbelastningen och alltmer fokus på att minimera användaren/kundens avtryck. Ni kommer få se framsteg inom både minskad vattenförbrukning och energianvändningen.  

Vi ses fram emot att träffa er på Nordbygg!