Saint Gobain Sweden

Saint Gobain Sweden satsar på lanseringar till Nordbygg 2021

Saint Gobain Sweden AB är en internationell aktör inom samhällsbyggnad. Man kommer att genomföra en rad produktlanseringar på mässan med hållbarhet som tema på Nordbygg 2021.

– En av våra mest spännande nyheter är en guide för byggnader med stomme i KL-trä (korslimmat trä) något som branschen verkligen har efterfrågat. Tillsammans med alla våra varumärken inom Saint-Gobain har vi tagit fram systemlösningar som löser många av utmaningarna när man bygger med KL-trä, berättar Louise Röström, Hållbarhetschef på Saint-Gobain Sweden AB.

Guiden tar sin utgångspunkt i följande fokusområde; hållbarhet, komfort och byggoptimering och höga prestanda avseende akustik, energi, brand och klimatpåverkan.

– På Saint-Gobain finns stor erfarenhet, kunskap och kompetens och under Nordbygg finns våra experter på plats för att svara på dina frågor.

En stark mötesplats

För Saint Gobain Sweden AB var det ett självklart beslut att vara med på Nordbygg 2021 som de menar är en perfekt mötesplats för att träffa kunder, samarbetspartner och visa spännande nyheter. De ställer ut med sina varumärken Weber, ISOVER, Gyproc och Dalapro i en gemensam monter.

– Nordbygg är en av höjdpunkterna på byggåret där många kontakter knyts. Det bästa med mässan är att den stora delen av byggsektorn samlas under ett och samma tak under fyra dagar. Det blir ett ypperligt tillfälle att knyta kontakter, och samtidigt ta del av produktnyheter och experthjälp.           

Saint-Gobain Sweden AB ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 170 000 anställda är även verksamma i övriga Norden och Baltikum. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK.

Mer om Saint Gobain Sweden i Nordbyggs utställarlista »