betyg från Nordbygg-besökare Resultat från besökarundersökningen Nordbygg 2018

Toppbetyg av besökarna - Nordbygg 2018

Besökarna ger Nordbygg högsta betyg någonsin – 4,4 på en skala till fem. Och 32 procent av besökarna tycker dessutom att mässan blivit bättre och bättre de senaste åren.

 Det är en stor mässa med bred täckning på leverantörer. Jag har många av mina leverantörer på plats som jag kan träffa och titta igenom deras nyheter. Nordbygg är det enda forumet i Sverige där jag kan komprimera mycket arbete på kort tid, så den är väldigt bra och effektiv för mig, säger Jaana Lindberg inköpare på K-rauta.

Nordbygg har jobbat väldigt konsekvent med att ha en välstrukturerad utställning så att besökare lätt ska hitta de områden de är intresserade av.

– Jag tror betyget speglar att vi erbjuder det mest effektiva sättet att få en överblick över marknaden och vilka som finns att agera med, säger Peter Söderberg, projektchef för Nordbygg.

Men det finns faktiskt en siffra som är ännu högre i besökarundersökningen än det övergripande betyget.

– Utställarkvaliteten har fått betyget 4,5 och jag vill därför passa på att rikta ett tack till alla våra utställare som överträffat sig själva i år med intressanta montrar och spännande nyheter, säger Peter Söderberg.

Rekommenderar Nordbygg

Det besökarna främst lyfter fram att de gillar är: storleken, mycket nyheter utställarkvaliteten och det stora utbudet. Hela 90 procent av besökarna är mycket positiva till att rekommendera ett besök på Nordbygg till en kollega.

Även utställarna är nöjda med mässan. Det märks inte minst på intresset för Nordbygg 2020.

– Det bästa betyget vi kan få är återbokningen där vi redan i september 2018 kan notera att 350 utställare bokat monter till Nordbygg 2020. Många har Nordbygg som en prioriterad aktivitet och en självklar arena, så de vill försäkra sig om att ha en plats till nästa gång, säger Peter Söderberg.

______________

Artiklar

”Nordbygg är en positiv del i vår och branschens utveckling”

DePalma Workwear återvänder


Weland samlar styrkorna


Ökat internationellt intresse

Fler kvinnor och beslutsfattare