kvinnlig nätverksträff på Nordbygg

Talarna klara!

28 april

Nu kan vi stolt presentera talarna och det blir tre fantastiska kvinnor inom branschen - Amanda Borneke, Kajsa Hessel och Namo Marouf. Vi lovar en inspirerande och lärorik förmiddag!

Amanda Borneke

Amanda Borneke är Byggbranschens egna hållbarhetsprofil och arbetar idag som Specialist inom Cirkulär ekonomi hos Sweco. Hon kallar sig själv för en PT, en personlig tränare fast i hållbarhet och för företag. Amanda är ett sprudlande vattenfall av energi, inspiration och klimatglädje. Här delar hon med sig av sina framgångsnycklar för framgångsrikt hållbarhetsarbete. Vinnare av Clarence Moberg-priset 2021.

Kajsa Hessel

Kajsa Hessel är vd på Svensk Byggtjänst. Hon har en lång chefsbakgrund inom samhällsbyggnad och har bl. a. varit ordförande i Byggcheferna. Kajsa brinner för det goda ledarskapet och dess kraft i allt förändringsarbete. Hon är en flitig debattör och ofta anlitad som deltagare i paneldiskussioner som rör samhällsbyggnadssektorns utveckling. Hösten 2020 utsågs hon av organisationen Samhällsbyggarna till Årets Samhällsbyggare.

Namo Marouf

Namo Marouf jobbar som uppdragsledare på Ramboll med fokus på social hållbarhet. Hon är civilingenjör inom hållbar stadsplanering och design. Hon har erfarenhet från både fastighetsbranschen och trafikplanering och har tidigare jobbat på Stockholm Stad och drivit eget. Utöver Namos karriär som stadsplanerare så gör hon även musik, föreläser och driver podden Lilla Namos stad.

Arrangör:

nordbyggbyggsandra

Sponsor:
cramo