utställare nordbygg 2022

Träffa utställare & besökare på Nordbygg

Läs om varför företag och besökare väljer att ställa ut och besöka Nordens viktigaste Bygg- och fastighetsmäss.

Stegia

– Vi har haft folk i vår monter från öppning till stängning vilket har varit oerhört betydelsefullt för oss. Vi har fått möjligheten att träffa många nya kunder och haft givande möten och det fantastiska är att jag fortfarande är pigg när jag kommer hem efter mässan. Nordbygg har gett oss mycket energi! Säger Johan Stjernberg, vd på Stegia.

Till hela uttalandet »

Milwaukee

– Nordbygg är perfekt för oss att visa upp ett axplock av våra nyheter och responsen har varit fantastisk. För oss är alla branscher viktiga och på Nordbygg får vi verkligen möjligheten att träffa allt från elektriker, byggare till personer inom fordonsindustrin, säger Oscar Persson, Area Account Manager Rental på Milwaukee.

Till hela uttalandet »

K-Berg Projekt

– Jag är på Nordbygg för att se om det finns hjälpmedel som kan underlätta för oss i vårt arbete och ta del av nyheter och föra vidare det till mina chefer och kollegor. Det bästa jag sett har varit att hitta ett nytt VAV-spjäll som har lampa i sig, det kommer hjälpa oss jättemycket. På Nordbygg samlas massor av folk och jag älskar att träffa människor så det är jättekul att vara här, säger Johan Hannerstam, injusterare på K-Berg Projekt AB.

Bengt Dahlgren

– Jag är på Nordbygg tillsammans med mina kollegor för att se vad det finns för nya produkter som vi skulle kunna rekommendera i våra projekt och tittar även på vad våra leverantörer har för nya innovationer och tekniker. Tekniken utvecklas så snabbt och det kommer nya saker hela tiden och därför är det bra att vara här på mässan för att uppdatera oss vad som är aktuellt just nu, säger Shima Dehvari, innovationsledare på Bengt Dahlgren AB.

Gunnar Karlsen Sverige

– Jag jobbar med många företag som är på plats så det är ett bra tillfälle att träffa dem men även att knyta nya kontakter och ta del av nya företag som leverera liknande produkter. Jag har bara varit här en dag och jag har redan haft många nya givande samtal, jag tycker verkligen att Nordbygg levererar, säger Danne Ejestål, projektledare inom service på Gunnar Karlsen Sverige AB.