app

Upptäck Nordbygg genom vår nya webbapp

2024-03-13

Nyhet för i år är Nordbyggs webbapp som kommer att förbättra din besökarupplevelse.

Med vår webbapp får du tillgång till en rad funktioner som hjälper dig att maximera din tid och interaktioner på Nordbygg. Oavsett om du är besökare eller utställare är vår webbapp din nyckel till att upptäcka nya möjligheter och skapa meningsfulla kontakter. Webbappen fungerar på alla enheter som har tillgång till en browser. 

Det här kommer du att kunna göra: 

- Biljett lätt till hands: din biljett kommer att finnas i din personliga profil i webbappen för enkel tillgång och smidig incheckning.
- Nätverka med lätthet: matcha med besökare och utställare med liknande intressen och mål.
- Kontakt & möten: Boka möten och skicka meddelanden direkt till intressanta personer och företag för att maximera ditt nätverkande.
- Utforska utställare: Upptäck och navigera bland utställare med hjälp av vår utställarlista.
- Skräddarsy din upplevelse: Favoritmarkera aktiviteter och programpunkter och skapa ditt personliga schema för att säkerställa att du inte missar något viktigt.
- Få svar på dina frågor: Utforska vår Q&A-sektion för att få svar på vanliga frågor och öka din förståelse för Nordbygg och vår webbapp.

När du registrerat dig för fribiljett, kommer du att inom två timmar få mail med länk till webbappen med din biljett till Nordbygg.