banner

Nordbygg i ny kostym: ”Här bygger vi för framtiden”

2023-09-04

Byggbranschen är i ständig förändring och som branschens största mötesplats förändras vi med den. Nordbygg är platsen där framtidens utmaningar är i fokus och där vägen till hållbar framgång utforskas. Här samlas vi för att lära oss av varandra och göra affärer. Nu gör vi det i ny kostym.

Byggande för morgondagen  
Nordbyggs devis, "Här bygger vi för framtiden!", sammanfattar inriktningen för evenemanget. I en bransch som ständigt förändras strävar Nordbygg efter att vara i framkant för att möta morgondagens behov. Med fokus på ökade krav och hållbar utveckling fungerar mässan som en plattform där branschaktörer kan lära av varandra, samtidigt som de utforskar möjligheter till samarbete och affärsmöjligheter. 

Den blå symbolen för installationer och den gröna för byggande fortsätter vi givetvis att använda, eftersom det är de benen som Nordbygg står på.  Den grönblå grundfärgen är en sammanslagning av de båda, vilket för oss har fört tankarna till samarbete och samverkan.  

Bli en del av Nordbygg 
Nordbyggs nya profil är inte bara en förändring av utseende, det är en uttrycklig inbjudan till alla relevanta aktörer att delta i byggandet av framtiden. Vartannat år öppnar Nordbygg sina dörrar för det mest väsentliga byggmötet i Norden. Detta är platsen där framtidens utmaningar omfamnas och där vägen till hållbar framgång utforskas. Vi möts den 23-26 april på Stockholmsmässan.  

 

ny nordbygg logo