folkmingel på Nordbygg 2022

Nordbygg planerar långsiktigt på Stockholmsmässan i Älvsjö

2024-05-20

Stockholms stad har tydliggjort sina planer kring försäljning av Stockholmsmässan i Älvsjö; verksamheten fortsätter som vanligt minst fem år till. För Nordbyggs räkning innebär det att vi planerar att arrangera mässan precis som vanligt - 2026 och 2028.

Stockholms stad meddelade hösten 2024 att man ska sälja Stockholmsmässan för att bygga bostäder och kontor på området i Älvsjö. Nu har staden tydliggjort sina planer och berättat att verksamheten kommer att fortsätta på samma plats, åtminstone fem år till.

– Det är ett tydligt besked för oss och alla våra utställare och besökare. Vi får arbetsro i flera år till samtidigt som en ägare från näringslivet ger oss helt andra muskler. Jag ser riktigt stora fördelar för Nordbyggs möjlighet att växa och utvecklas, säger Lina Hann, projektledare Nordbygg.

 

Stark dragningskraft

Nordbygg är en av Stockholmsmässans allra mest populära mässor som fyller alla tre hallarna och med en dragningskraft som når långt utanför Sveriges gränser.

– Nordbyggs roll som en neutral och livskraftig branschmötesplats kan inte överskattas. Den främsta framgångsfaktorn är ständig utveckling i samverkan med branschen. Det kommer vi att fortsätta med, oavsett var lokalerna finns, säger Lina Hann.

Har du frågor kontakta oss gärna, kontaktuppgifter hittar du här »