Vilpe Sverige AB

Vi finns i monter C06:51,A19:30

VILPE®-produkter är välkända som Europas bredaste sortiment av ventilationsprodukter och taktillbehör för alla marknadens takmaterial. Och nu har vi lager även i Sverige! På Nordbygg ställer vi ut i två montrar. I A-hallen har vi fokuserat på introducera våra energieffektiva ventilationslösningar, I C-hallen fokuserar vi på SENSE-system för att detektera och åtgärda fukt i bl.a tak-konstruktioner samt våra Justerbara isoleringsinfästningar med tillhörande Vindlastberäkningar; Kom med och se själv:

Våra Takhuvar i FLOW-serien har unik prestanda som är resultatet av tre års intensivt utvecklingsarbete. FLOW-serien har upp till 40 % lägre tryckförlust, upp till 12 % årlig energibesparing och förstklassig vattenseparation. FLOW-serien har nu kompletterats av takfläktar och lätta frånluftshuvar med anslutningsdimensioner upp till 630 mm för stora byggnader.

VILPE® ECo Ideal Wireless är en smart lösning för att uppdatera ventilationen i ditt hem. Det här enkla och förmånliga systemet garanterar att du får fräsch inomhusluft utan att du behöver ge dig in i stora byggprojekt. Det intelligenta systemet övervakar kvaliteten på luften och regleras automatiskt, vilket innebär att det också sparar el. Därför är det här en billig lösning jämfört med traditionella ventilationssystem som regleras manuellt.

VILPE®-ventilationslösningar är ett komplett system av takprodukter som enkelt, säkert och energieffektivt tillhandahåller såväl byggnad som boende med den luft som behövs för att må bra.

Varför VILPE-produkter?
Tillverkade för vårt nordiska vinterklimat.
Garanterat vattentäta och lätta att montera.
Utmärkta tekniska värden.
Brett produkturval.
Enhetlig formgivning och många kulörallternativ garanterar ett snyggt slutresultat.
Omfattande tekniskt stöd.

VILPE är den miljömedvetnes val

Miljövänlighet är ett av våra viktigaste värden och vi utvärderar noga miljöbelastningen i allt vi gör. Våra produkter är utvecklade för att vara så energisnåla som möjligt. Under produktionen har vi effektiviserat energianvändningen och minskat avfallet.

Vi har byggt regionens största solenergikraftanläggning på vårt huvudkontors tak. Solenergin täcker 10 % av fabrikens totala årliga energiförbrukning.




Hitta oss på kartan

Varumärken

  • VILPE

Kategorier

  • Ventilation

Produkter

  • Paketlösningar

    Paketlösningar Behändiga paketlösningar som underlättar småhusbyggarens vardag Länk till produkten »

  • VILPE ECo takfläkt och VILPE frånluftshuv

    VILPE ECo takfläkt och VILPE frånluftshuv Takfläktar och Takhuvar för montering på tak. Länk till produkten »

  • VILPE IO-kombivägghuv Ø 125-250 mm

    VILPE IO-kombivägghuv Ø 125-250 mm Utelufts-/avluftsdon för väggmontage. Med justerbart munstycke för olika bostadsstorlekar och vändbar front för höger- eller vänsterutförande. Länk till produkten »

  • 315–630 mm FLOW-frånluftshuvar med färdiga takgenomföringar

    315–630 mm FLOW-frånluftshuvar med färdiga takgenomföringar VILPE 315-630S FLOW-frånluftshuvar och prefabricerade genomföringar utgör en utmärkt allt-i-ett-lösning för större ventilationsprojekt. Länk till produkten »

  • Takfläkt + spiskåpa = Silent Kitchen

    Takfläkt + spiskåpa = Silent Kitchen Med spiskåpa och VILPE-takfläkt blir ventilationen i köket både effektiv och ljudlös. Länk till produkten »

  • VILPE Differenstryckregulator 24 passar bra i flerfamiljshus Den upptäcker tryckförändringar i ventilationskanalen och justerar automatiskt takfläktens varvtal för att upprätthålla ett konstant tryck i kanalen. Länk till produkten »

  • Wive-tilluftsventil

    Wive-tilluftsventil Med VILPE Wive väggventilsats för tilluft strömmar frisk luft in i byggnaden. Luftströmmen riktas upp mot rummets tak, vilket gör att tilluften effektivt blandas med den varma inomhusluften, utan att orsaka en känsla av drag. Länk till produkten »

  • VILPE Croco justerbar infästning

    VILPE Croco justerbar infästning VILPE Croco justerbar infästning minskar felmonteringsrisken eftersom man i monteringsskedet justerar produkten enligt takmaterialets och isoleringens tjocklek. När man behöver färre infästningsmodeller så minskar också monteringskostnaderna. Länk till produkten »

  • Ross-ventilationsrör

    Ross-ventilationsrör Ross-ventilationsrör är en elegant produkt för ventilation av krypgrunden samt för att förhindra fuktskador i och avlägsna radon ur husgrunden.
    Länk till produkten »

  • SENSE - Läckagesensorer

    SENSE - Läckagesensorer Lokalisera eventuella läckor snabbt och exakt. När systemet varnar dig för en potentiell läcka kan du omedelbart lokalisera problemområdet på taket med hjälp av en fuktkarta. I detta skede behövs ingen person på taket för att lokalisera läckan. Länk till produkten »

  • SENSE - Fuktkontroll

    SENSE - Fuktkontroll Smart, behovsstyrd ventilation. Systemet övervakar takets skick och håller ventilationen på en optimal nivå. Detta håller takkonstruktionerna torra och friska. Länk till produkten »

  • Takstosar och Rörgenomföringar

    Takstosar och Rörgenomföringar Högkvalitativa stosar och rörtätningar från VILPE säkerställer att sömmarna för rör, antenner, flaggstänger, reklampelare och liknande i bitumentak är vattentäta. Takstosar med lång livslängd i alla klimat Länk till produkten »

  • VILPE Vindlastberäkningar för isoleringsinfästningar

    VILPE Vindlastberäkningar för isoleringsinfästningar Interaktiv vindlastberäknare för anpassade lösningar

    Det är med stolthet vi introducerar vår interaktiva vindlastberäknare – ett genombrott för takentreprenörer. Genom denna lösning kan du själv mata in byggnadens mått. Resultaten får du som en pdf-fil med vindlaster per zon samt det nödvändiga antalet infästningar. Om så önskas, kan du begära en offert för en fullständig och anpassad lösning. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

Vilpe Sverige AB

Bergtorpsvägen 43 B 183 64   Täby Sverige