Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Vi finns i monter A09:21,A08:25

Sedan 1825 har Gustavsberg varit en del av samhällsbygget och spelat en viktig roll för människors välmående och livskvalitet. Idag är vi en av Skandinaviens ledande leverantörer av badrumsprodukter.
Ett badrum från Gustavsberg håller i generationer. Hög skandinavisk kvalitet, tidlös design och innovativa lösningar som sparar vatten, energi och pengar gör det enkelt att njuta livet i badrummet till fullo.

Villeroy & Boch Gustavsberg ägs av Villeroy & Boch Group med säte i Tyskland. Koncernen är en av Europas största producenter av badrumsinredningar och bordsporslin. Villeroy & Boch Gustavsberg är verksamt i Norra Europa och representerar även varumärket Vatette som är ledande inom installationsprodukter för kompletta tappvattensystem. I år firar Vatette 50 år!
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Gustavsberg
  • Vatette
  • Villeroy & Boch

Kategorier

  • Badrum
  • Interiör
  • VVS

Produkter

  • Graphic Beige

    Graphic Beige Nu finns våra populära badrumsmöbler i serien Graphic i beige. Den här färgen har namnet emot sig, men återföds trots det ständigt i nya trender – som nu. Beige är hållbart över både tid och rum och gifter sig villigt med andra färger och material. Graphics lite mer jordnära tappning av beige är inspirerad av naturen och känns lika självklar som våra övriga Graphicfärger. Länk till produkten »

  • Matt vitt porslin och mattare svart

    Matt vitt porslin och mattare svart Vi utökar valmöjligheten och höjer stilsäkerheten i Articserien med möbeltvättställ i matt vit glasyr.

    Matt vitt porslin ger badrummet en mer designad, en mer elegant och en mjukare känsla. I övrigt håller matt porslin samma höga kvalitet och är lika lätt att hålla rent som blankt.
    Våren 2024 byter vi glasyr på alla produkter i matt svart sanitetsporslin så att de får en djupare färgton. Matt svart porslin höjer designkänslan och lyfter fram badrummets vardagshjältar.

  • Miljöcertifiera ditt projekt

    Miljöcertifiera ditt projekt Allt fler fastigheter, både nyproduktion och rotprojekt, arbetar idag med olika typer av miljöcertifieringar för att säkerställa en optimal planering, konstruktion och drift.
    Gustavsbergs badrumsprodukter är utrustade med smarta vatten- och energisparfunktioner som förenklar och bidrar till att fastigheter kan nå satta mål när det kommer till energieffektivisering och miljövinster. Länk till produkten »

  • Miljöegenskaper ur ett livscykelperspektiv

    Miljöegenskaper ur ett livscykelperspektiv Som en av de första producenterna i Norden är vi stolta över att kunna erbjuda sanitetsporslin och blandare som är miljövarudeklarerade enligt det Internationella EPD-systemet (Environmental Product Declaration).
    Det övergripande målet med att arbeta enligt EPD-systemet är en ökad resurseffektivitet och ett lägre klimatavtryck och att alla aktörer inom branschen gemensamt kan arbeta för framtidens hållbara byggnader och hem. Länk till produkten »

  • Villeroy & Boch Antao

    Villeroy & Boch Antao En tur i skogen, en promenad på stranden – på platser som dessa känner vi hur bra vi mår av att vara i naturen. Vi rensar huvudet och får nya idéer. Naturen är för oss både en energikälla och en tillflyktsort.
    Det holistiska formspråket har fått sin inspiration från daggdroppar på ett blad. Mjuka, asymmetriska kurvor kännetecknar designen.
    Länk till produkten »

  • System Vatette V6

    System Vatette V6 På Vatette utvecklar vi ständigt nya produkter för att underlätta arbetet inom VVS-branschen. Nu finns det ett komplett sortiment anpassat efter de nya branschreglerna - Vatette V6. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

  • Josefine Lindell

Villeroy & Boch Gustavsberg AB

P.O. Box 400 134 29  Gustavsberg Sverige