Roofit.Solar

Vi finns i monter A24:29

Grundat 2016 är Roofit.Solar en innovatör inom CleanTech, specialiserad på BIPV soltak. Genom att förena nordisk design med avancerad solteknologi erbjuder våra prisbelönta, hållbara metalltak en miljövänlig energilösning för hem och kulturbyggnader, som kombinerar estetik med funktionalitet.

Våra soltak är inte bara de mest estetiskt tilltalande utan också de mest hållbara på marknaden, och levererar ren och lokalt genererad elektrisk energi för både bostäder och kommersiella byggnader.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Solteknik
  • Tak & Fasad

Produkter

  • NuClick®

    NuClick® Den perfekta solcellslösningen för mindre tak och husägare som värdesätter elegant design. Våra smala NuClick-moduler är idealiska för att maximera elproduktionen i begränsat utrymme, med en imponerande effekt på 170 W/m². Länk till produkten »

  • Velario® Vår Velario®-modul, installerad med dubbelfalsteknik, levererar en imponerande effekt på 155 W/m². Den är perfekt för komplexa tak med flera skorstenar, takfönster eller takkupor. Dessutom är den godkänd för användning på kulturhistoriskt skyddade byggander. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

Roofit.Solar

Härgmäe tn 21 13525  Tallinn Estland