Prema AB

Vi finns i monter A06:08

Brinner du för att göra byggnader mer energieffektiva? Kom till vår monter! Med våra prefabricerade shuntgrupper bidrar du nämligen till ett mer hållbart byggande. Och en behagligare inomhusmiljö förstås.

I vår monter kan du titta närmare på de enda miljövarudeklarerade shuntgrupperna med EPD i Sverige, våra lösningar för energimätning och hur du får flyt i projektet med ShuntLogik®. Allt med högsta precision och servicegrad. Från start till mål. Och vi är nyfikna på dina utmaningar! Så kom till monter A06:08. Vi bjuder på precisionsbryggd espresso.

Med vältempererade hälsningar,
PREMA


Varumärken

 • Premablock®
 • ShuntLogik®

Kategorier

 • Kyla & Värmepumpar
 • Ventilation

Produkter

 • Liten rörhängd shuntgrupp för värme och kyla med dynamisk styrventil

  Liten rörhängd shuntgrupp för värme och kyla med dynamisk styrventil Vår appshunt SRH-2 flex finns i storlekarna DN20/20 och DN25/25 Länk till produkten »

 • SRU-2 Green II

  Miljövarudeklarerade schuntgrupper med EPD En produktlinje med shuntgrupper som är miljövarudeklarerade enligt ISO 14025 och EN 15804:2012+A2:2019. Länk till produkten »

 • Shuntgrupper för hämtning av frikyla

  Shuntgrupper för hämtning av frikyla För hämtning av frikyla från ventilationsbatterier, återvinningssystem, borrhål, kylmedelskylare, mm Länk till produkten »

 • Uppkopplade shuntgrupper med inbyggd mätfunktion och hög styrnoggrannhet

  Uppkopplade shuntgrupper med inbyggd mätfunktion och hög styrnoggrannhet För att du enkelt och kostnadseffektivt ska kunna möta upp krav på inbyggd mätfunktion och extra hög styrnoggrannhet erbjuder vi vår produktlinje Premablock® smart. Länk till produkten »

 • Shuntgrupper med dynamisk funktion

  Shuntgrupper med dynamisk funktion Samtliga Premablock® shuntgrupper med 2-vägs styrventil kan förses med ventil som har inbyggd differenstrycksregulator. Grupperna får tilläggsbenämningen flex, vilken syftar på styrventilens stora arbetsområde och dess förmåga att automatiskt och kontinuerligt anpassa sig till förändringar i systemets drivtryck. Flex shuntgrupper har variabelt flöde primärt vilket gör dem speciellt lämpliga vid fjärrvärme och fjärrkyla. Länk till produkten »

 • Liten rörhängd shuntgrupp för värme och kyla med 3-vägs styrventil

  Liten rörhängd shuntgrupp för värme och kyla med 3-vägs styrventil För små ventilationsbatterier och enskilda rumsvärmare/kylare. Mycket kompakt utförande. Anpassad för montage i rörledningen i direkt anslutning till objektet. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

Prema AB

Franska vägen 17 393 56  Kalmar Sverige