Nordic Värmesystem AB

Vi finns i monter A09:54

Nordic Värmesystem AB har i mer än 20 år hjälpt kunder att kombinera ihop flexibla värmesystem ofta då med en vattenmantlad kamin i systemet. Vi bygger egna fristående system men idag mycket dockning i kombination med någon grundvärme. Både i gamla hus men även nyproduktion. Vi har egna dockningslösningar men använder gärna dockningsprinciper från varumärken som t ex Nibe, CTC och Thermia.

På Nordbygg visar vi egna dockningsprinciper men även hur man dockar mot andra varumärken. Men har även ett antal kaminer på plats som ni kan studera.

Kategorier

 • VVS

Produkter

 • Vattenmantlad inbyggnadskamin Lucy 16 med dubbelglas

  Vattenmantlad inbyggnadskamin Lucy 16 med dubbelglas Lucy 16 har samma konstruktion som övriga Lucy men är ganska lagom i storleken. Ger 10 kW mot vatten och klarar hus med ganska stort effektbehov.

  Länk till produkten »

 • Nordic Multiflex

  Nordic Multiflex Gör alla värmesystem flexibla. Koppla på en vattenmantlad kamin och/eller solfångare ditt ditt befintliga eller nya system. Länk till produkten »

 • Braskamin Arena Aqua - Vattenmantlad

  Braskamin Nexus Aqua - Vattenmantlad Nexus Aqua är en premiumkamin med en modern design och hög kvalitet. En vattenmantlad fristående braskamin med stor glasyta ger väl synlig eld. Kaminen ger 7 kW mot vatten och 4 kW till rummet. Leverantör är Erwin Koppe från Tyskland som är erkänd för sin höga kvalitet Länk till produkten »

 • Vattenmantlad pelletskamin HSP 6 WT

  Vattenmantlad braskamin Rosanna täljsten Rosanna är en fristående vattenmantlad kamin från Holländska Nordic Fire. En leverantör som har lång erfarenhet av vattenmantlade kaminer. Alla deras kaminer håller hög kvalitet där en väldigt stor del av värmen går till vatten.
  HSP ger dig en kamin med hög mysfaktor. Kaminen brinner inte med stressig låga utan ger en mycket lugn och fin låga och därför hög mysfaktor.

  Övriga starka fördelar:

  - Liten effekt mot rummet ger bra komfort
  Rosanna är en fristående vattenmantlad kamin från Holländska Nordic Fire. En leverantör som har lång erfarenhet av vattenmantlade kaminer. Alla deras kaminer håller hög kvalitet där en väldigt stor del av värmen går till vatten. Länk till produkten »

 • Braskamin Pori Aqua - Vattenmantlad

  Braskamin Arena Aqua - Vattenmantlad Arena Aqua har en mjuk, fin design med sin runda och moderna form. En vattenmantlad fristående braskamin där elden blir väl synlig med sin stora glasyta. Leverantör är Tyska Oranier som är en av Tysklands största tillverkare.

  Länk till produkten »

Kontakta oss

Nordic Värmesystem AB

Kyrkogatan 5 A 972 32  Luleå Sverige