KSB Sverige AB

Vi finns i monter A04:32

KSB Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom flödesteknik med försäljning och service av pumpar och ventiler samt tillhörande automation och reglerutrustning för Industri, Energi, Processindustri samt VA och VVS. Vi är ett dotterföretag i den globala KSB-koncernen.
Våra produkter kännetecknas av hög kvalitet och effektivitet, god driftekonomi och servicevänlighet.
Vi finns alltid nära till hands med försäljning och service för den svenska marknaden. Vårt branschkunnande, lagerhållning, egen serviceorganisation tillsammans med utbyggt servicenät bidrar till en lång och säker drift.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • VVS

Produkter

  • BOA-Compact

    BOA-Compact Avstängningsventil enligt DIN/EN med flänsar, i kort bygglängd. Länk till produkten »

  • Etaline

    Etaline Pump i inline-utförande med magnetfri KSB SuPremE-motor i effektivitetsklass IE4/IE5 och PumpDrive-varvtalsregleringssystem – pump- och motoraxel är fast monterade till varandra. Länk till produkten »

  • Calio

    Calio Cirkulationspump för värme och kyla. Alla nödvändiga signaler ingår som standard. Länk till produkten »

  • Calio Pro

    Calio Pro Underhållsfri, högeffektiv våtlöpande cirkulationspump med unionskoppling eller flänsanslutning.

  • CalioTherm

    CalioTherm Pro Rostfri VVC-pump med externa signaler som standard, vilket gör att information och styrning kan ske externt. Länk till produkten »

  • EtaLine Pro

    EtaLine Pro Kompakt, högeffektiv inline-pump med varvtalsreglering och torrlöpande synkronmotor, överträffar ErP-riktlinjernas energieffektivitetskrav. Idealisk för uppvärmnings- och luftkonditioneringsystem, utformad för enkel service. Länk till produkten »

Kontakta oss

KSB Sverige AB

Box 9023 400 91  Göteborg Sverige