INSU AB

Vi finns i monter A09:33

Företagsutbildning och kurser inom El, Ventilation, VVS och Kyla
INSU är installationsbranschens utbildningsbolag. Vi genomför grundutbildningar för dig som vill in i branschen och vidareutbildningar för dig som vill ta nästa steg. Kompetensutveckla företaget med kurser på plats, online eller via e-learning.
Vi samlar utbildningar för hela installationsbranschen under vårt tak. Här hittar du längre utbildningar och kortare kurser för dig som arbetar med elteknik, data/fiber, säkerhet, energidistribution, VS, ventilation, automation/styr- och reglerteknik, kyl- och värmepumpteknik och sprinkler. INSU är din kompletta utbildningspartner.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Installation
 • Utbildning

Produkter

 • Företagsutbildning

  Företagsutbildning INSU är experter på företagsanpassad utbildning. Kurser för företag är ett bra sätt att hålla medarbetarna uppdaterade inom sina respektive ansvarsområden. En hög kunskapsnivå på företaget är en förutsättning för att ligga i framkant och sticka ut på marknaden. Företagsutbildningar ser till att företaget snabbt anpassar sig efter nya regler och krav inom sin bransch. Länk till produkten »

 • Yrkeshögskola

  Yrkeshögskola På INSU erbjuder vi flera olika yrkeshögskoleutbildningar inom el, VVS och kyla. På yrkeshögskolan utbildas du för en tydlig yrkesroll som är skräddarsydd i nära samarbete med installationsbranschen. Med nya kunskaper inom något av områdena nedan finns stor chans till ökat ansvar eller rent av ny yrkesroll. Länk till produkten »

 • Lärlingsutbildning

  Lärlingsutbildning Har du funderingar på ett karriärbyte? Då kanske du redan har tänkt tanken på att gå en lärlingsutbildning. Vi på INSU erbjuder lärlingsutbildningar för dig som vill bli gymnasielärling eller företagslärling. Det är en investering i din framtid som kan betala sig många gånger om. Ta chansen att lära dig ett nytt yrke! Länk till produkten »

 • Nationell yrkesutbildning

  Nationell yrkesutbildning Under våren 2024 beslutade regeringen om att genomföra en pilotverksamhet med en ny form av yrkesutbildning för vuxna på gymnasial nivå. Denna utbildningsform har fått namnet Nationell Yrkesutbildning, förkortat NY. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

INSU AB

Teknikgången 6 611 38  Nyköping Sverige
010-188 35 00 info@insu.se www.insu.se