Infobric Group

Vi finns i monter C01:09

Infobric Group - din nordiska digitaliseringspartner för ett hållbart samhällsbyggande.

Infobric Group är en ledande leverantör av mjukvarulösningar som sätter nya standarder för en resurseffektiv och hållbar byggindustri.

Vår mission är att digitalisera byggbranschen – med ett tydligt fokus på att göra den mer produktiv, säkrare och mer hållbar genom innovativ teknik. Vi erbjuder lättanvända lösningar för komplexa problem som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem. Samtidigt som vi bidrar till sund konkurrens mellan företag.

Vi stödjer våra kunder att optimalt hantera sin
personalstyrka och sin verksamhet, på och utanför anläggningen, genom våra två affärsområden
Workforce och Equipment & Assets.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Byggsystem
 • IT

Produkter

 • Leverantörsuppföljning

  Leverantörsuppföljning Transparens och kontroll i alla led på byggarbetsplatsen med digital leverantörsuppföljning. Spara tid och pengar genom att digitalisera hela kedjan av leverantörer och uppföljning och få koll dygnet runt på samtliga underleverantörer under hela projekttiden. Länk till produkten »

 • Personalliggare

  Personalliggare Personalliggaren i Infobric Site bygger på ID06-standarden som går snabbt att komma igång med. Skaffa Regboxen eller ladda ner appen Ease CheckIn, starta upp arbetsplatsen i tjänsten och du har en personalliggare som uppfyller lagkraven. Länk till produkten »

 • UE-kedja

  UE-kedja Kontroll och transparens är viktiga pusselbitar för att stärka byggbranschens anseende och skapa förutsättningar för sund konkurrens. UE-kedja är en funktion i Infobric Site som ger dig överblick över vilka underentreprenörer som är verksamma på arbetsplatsen. Länk till produkten »

 • Smartlås - Ease Smart Lock

  Smartlås - Ease Smart Lock Ease Smart Lock är ett elektroniskt och mobilt dörrlås som monteras helt utan åverkan och styrs med appen Ease CheckIn. Smartlås passar perfekt för tillfälliga renoveringsprojekt i t ex privatbostäder och till projekt som kräver mycket nyckelhantering. Länk till produkten »

 • Fokuskompetenser

  Fokuskompetenser Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens. I personöversikten på arbetsplatsen i Infobric Site har du alltid kontroll. Länk till produkten »

 • Infobric Field - KMA-plattform

  Infobric Field - KMA-plattform Användbar KMA-plattform för ökad kontroll. Ger
  möjlighet att systematiskt arbeta med kontroller,
  rapportera incidenter, åtgärda avvikelser och i realtid se alla
  kritiska risker. I appen kan du enkelt och
  smidigt rapportera observationer och incidenter, göra
  kvalitetsanmärkningar samt fylla i checklistor och formulär. Länk till produkten »

 • Jobsafe - Kravutbildningar inom bygg

  Jobsafe - Kravutbildningar inom bygg Jobsafe är din digitala marknadsplats för utbildningar inom bygg, anläggning och industri. Här hittar du alla olika typer av utbildningar som finns: onlineutbildningar, distansutbildningar och praktiska utbildningar.

  Genom webbshopen kan du smidigt köpa en utbildning om du snabbt behöver en kompetens. Välj utbildning, Betala och Sätt igång. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

Infobric Group

Framgången 1 553 18  Jönköping Sverige
+4636 34 03 02 www.infobric.com