Herrljunga Terrazzo AB

Vi finns i monter C06:29

Vi är ledande inom terrazzotillverkning i Skandinavien och erbjuder platsgjutna golv och prefabricerade lösningar. Terrazzo är oerhört mångsidigt och passar till golv, väggar och trappor men även som inredning och konstnärlig utsmyckning.

Med en flertusenårig hantverkstradition i ryggen, lång egen erfarenhet och passion för att ständigt vidareutveckla design och teknik, hjälper vi våra kunder att förverkliga sina idéer och visioner med, som vi ser det, ett av världens mest intressanta material – terrazzo!

Terrazzon har oändliga möjligheter när det gäller former, mönster, materialkombinationer och färger. Vår senaste nyhet är att vi nu kan tillverka terrazzo med återbrukade material såsom tegel, glas, keramiska plattor, porslin - detta kallar vi för Cirkulär Terrazzo.

Vi är stolta över att vara en del av denna urgamla hantverkstradition. Vår uppgift är inte bara att sälja terrazzoprodukter. Vi vill också dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter inom området. Dessutom erbjuder vi arkitekter, designers och konstnärer möjlighet att skapa sin egen terrazzo i vårt unika terrazzoLab.

Idealet för oss är att arbeta i ett tätt samarbete med våra kunder, både i Sverige och utomlands – allt för att få ett så bra resultat som möjligt. Vi värdesätter hållbarhet och långsiktigt tänkande, inte bara när det gäller våra produkter utan även i våra relationer till kunder och leverantörer, ja, till alla som vi kommer i kontakt med.

Terrazzo är till största delen uppbyggt av naturmaterial, som i vissa fall är restprodukter som tas tillvara vid stenbrytning, och utmärker sig bland annat genom sin slitstyrka. Materialet är också lättskött och endast milda kemikalier behövs för den kontinuerliga rengöringen.
Våra produkter är miljöbedömda av SundaHus och Byggvarubedömningen. Vi är registrerade i BASTA och uppfyller kraven för Miljöbyggnad och BREEAM.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Herrljunga Terrazzo
  • Marmi Scala
  • RA-Golv
  • Terrazzo Design
  • TerrazzoLab
  • Cirkulär terrazzo
  • Streetworks Sverige AB

Kategorier

  • Övrigt Byggmaterial

Produkter

Kontakta oss

Herrljunga Terrazzo AB

Box 13 524 31  HERRLJUNGA Sverige