FM Mattsson Group AB

Vi finns i monter A04:40

FM Mattsson Group är en koncern som består av de välkända varumärkena Mora Armatur, FM Mattsson och Damixa.

Företaget har sitt ursprung i varumärket FM Mattsson, som grundades 1865 av Frost Matts Mattsson, i Mora, Sverige. På den tiden tillverkade och sålde FM Mattsson urverksdetaljer till Moraklockor, luskammar, pinglor, spännen och baksporrar. I dag tillverkar och säljar koncernen högkvalitativa blandare och badrumsprodukter med funktionell design på den globala marknaden.

FM Mattsson Group-koncernen är i dag marknadsledande i norden och har sitt huvudkontor i Mora, Sverige. Övriga varumärken inom koncernen är Hotbath, Aqualla och Adamsez.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • FM Mattsson
  • Mora Armatur
  • Damixa

Kategorier

  • VVS

Produkter

  • Mora INXX II

    Mora INXX II Det är med hundra år av passion, hantverk och tradition som vi har kunnat förvandla klassisk design till en vattenupplevelse i världsklass. INXX II är här för att göra ditt liv enklare och mer elegant! Länk till produkten »

  • Mora IZZY

    Mora IZZY Trenden just nu är ett hem med en personlighet, ett hem där vi kan sätta vår egen touch på inredningen och skapa en helhetskänsla med alltifrån möbler och tapeter till kranar och duschar. Detta är något vi har tagit fasta på när vi formgett våra Izzy-serie. En serie som sticker ut både vad gäller färg och form. Länk till produkten »

  • Silhouet Touchless

    Silhouet Touchless Silhouet Touchless är en revolution inom beröringsfria blandare, speciellt designad för hemmabruk. Snygg, praktisk och hygienisk eftersom du aldrig behöver vidröra blandaren med smutsiga händer. Du kan lätt reglera temperaturen och flödet, beroende på om du behöver tvätta händerna, borsta tänderna, raka dig eller ta ett helt glas kallt vatten. Det är också lätt att stänga av den helt när tvättstället behöver rengöras.



    Silhouet Touchless har en tidlös, enkel och nordisk design som passar bra i både klassiska och moderna hem. Den hållbara ytan finns i krom, borstad mässing eller matt svart yta, som naturligt matchar resten av den populära Silhouet-serien. Länk till produkten »

  • Silhouet Collection

    Silhouet Collection
    Silhouet Collection är en komplett serie badrumstillbehör som matchar designen och ytorna i den populära Silhouet-serien. Den erbjuder allt från handdukskrokar till toalettpappershållare i exakt samma färg och med exakt samma yta som kranen och duschen, vilket skapar en helhet och enhetlig stil i rummet. Silhouet Collection gör det därför enkelt att skapa en genomgående inredningsstil i utformningen av de viktiga badrumstillbehören.



    Sortimentet finns i 7 färger och erbjuder dig den perfekta lösningen för att få fram din personliga stil: Krom, stål, borstad mässing, mässing, koppar, matt svart och matt vit. Länk till produkten »

  • Beröringsfria kranar

    Beröringsfria kranar Händer och ytor är de vanligaste smittvägarna för bakterier. Här kan den beröringsfria köksblandaren eller tvättställsblandaren vara till stor hjälp och minska bakteriespridningen eftersom blandaren aldrig behöver beröras för att användas. Vi erbjuder ett brett sortiment av beröringsfria produkter, med fokus på design, kvalitet och användbarhet. Köksblandaren är både en vanlig traditionell ettgreppsblandare och en modern beröringsfri blandare. Länk till produkten »

  • Innovativ och intelligent vattenrening

    Innovativ och intelligent vattenrening Många insjuknar svårt i den allvarliga lunginflammationen legionella varje år och mörkertalet är stort! Watersprint är en världsunik produkt som desinficerar vatten och effektivt tar bort bakterier, protozoer och virus med modern UV LED-teknik till en låg kostnad. Länk till produkten »

  • Nya 9000XE uppfyller kraven

    Nya 9000XE uppfyller kraven Självklart uppfyller FM Mattsson 9000XE-serien de många gröna lag- och marknadskrav som ställs på bygg- och fastighetssektorn i dag. Serien är utvecklad och testad i enlighet med Boverkets Byggregler, EU-taxonomin, RISE/KIWA Energiklassificering,
    Byggvarubedömningen/SundaHus och Miljöbyggnad/LEED/BREEAM.

    Produkterna har miljövarudeklarationer, även kallade EPD:er, där produkternas totala klimatpåverkan under hela livscykeln redovisas. Länk till produkten »

  • Tronic WMS – Enklare. Tryggare. Lönsammare.

    Tronic WMS – Enklare. Tryggare. Lönsammare. Tronic WMS är en lösning som ger dig full kontroll över din vattenekonomi. Du sänker din vatten- och energiförbrukning. Du sparar tid och resurser som du kan använda till din kärnverksamhet. Och du får insikter om användarmönster som du kan använda till att skapa affärsnytta. Hjärtat i systemet är våra uppkopplade blandare som du kan överblicka och styra från din dator. Enkelt och smidigt. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

FM Mattsson Group AB

Box 480 792 27  Mora Sverige