Armatec AB

Vi finns i monter A06:20

Armatec är ett kunskapsföretag med stort fokus på klimatsmart flödesteknik. Ambitionen om ett hållbart samhälle driver ekonomin framåt. Vi ägnar all kraft åt att utveckla hållbara tekniska system för bygg och industri. Tillsammans med våra kunder väljer vi produkter ur ett livscykelperspektiv och hittar smarta tekniska och digitala lösningar.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • VVS

Produkter

  • Kulventil  AT 3700

    Kulventil AT 3700 Kulventil med EPD. Låg hals, fullt genomlopp, invändig gänga och stålhandtag. Viridi Kulventiler i Avzinkningshärdig blyfri mässing (under 0,1 % bly). För varmt och kallt tappvatten, samt värme-, kyl, luft och gassystem. Kan även användas på vakuum och lättare oljor (till exempel diesel). Länk till produkten »

  • Balanceringsventil 1310-15

    Balanceringsventil 1310-15 Injusteringsventil i avzinkningsbeständig mässing, inv.gga. samt i flänsat utförande. För injustering av flöden till angivna värden i värme- och kylsystem. Även lämplig på tappvatten för instrypning av VVC-slinga. Med EPD. Länk till produkten »

  • Reducerventil 4169-15

    Reducerventil 4169-15 Viridi reducerventil i Avzinkningshärdig blyfri mässing (under 0,1% bly) Tryck på utlopp justerbart (1,5-6bar). För tryckreducering av vatten. Typ D06F-LFA. Länk till produkten »

  • Återströmning 1168C15

    Återströmning 1168C15 Skyddsdon som används i skyddsmodul typ BA (BA295S) med gängad anslutning för vätskekategori 4 enl. SS-EN 1717. Skyddsdon i blyfri mässing med integrerat smutsfilter för kompakt konstruktion. Skall installeras som komplett skyddsmodul för att uppfylla EN-1717. Länk till produkten »

  • Mätare

    Mätare Används för mätning av termisk energi i värme eller kylsystem med vatten som fluid. Ej lämplig vid Glykolblandningar eller andra anti-icing tillsatser. Komplett med parade Pt500 temperaturgivare, integreringsverk med LCD-display och integrerad M-bus som fjärravläsningsmodul samt flödesmätare av ultraljudstyp. Nätdrift 230VAC. Gängad eller flänsad anslutning. Mätaren uppfyller kraven enligt SS-EN1434. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

Armatec AB

Betagatan 1 431 49  Mölndal Sverige