Akustikmiljö i Falkenberg AB

Vi finns i monter C07:33

Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Övrigt

Produkter

 • AddOn Ceiling – Aldrig mer ett tråkigt undertak.

  AddOn Ceiling – Aldrig mer ett tråkigt undertak. ADDON CEILING är ett unikt profilsystem för både nya som befintliga T-24 bärverk.
  Med några klick skapar profilerna ett ombonat intryck.

  Ett nytt unikt profilsystem som klär bärverkssystem T-24 vilket skapar karaktär till ett rum, ger ett spännande intryck som flörtar med både traditionell såväl som modern arkitektur. Kan användas för att uppdatera ett redan befintligt undertakssystem eller vid nyproduktion. AddOn passar samtliga på marknaden förekommande T-24 bärverkssystem i dess standardformat. Välj färg, klicka fast. Mer krävs inte. Kan kombineras med Tiles Nova för matchande kulör på undertaksplatta. AddOn kan även fås i annan RAL på offert. Länk till produkten »

 • Pendula Cloud

  Pendula Cloud PENDULA CLOUD är en effektiv ljudabsorbent tillverkad av Ecosund® som består av återvunnen PET. Absorbenten används ofta för att skapa rum i rummet eller som bafflar i taket för att förhindra ljudutbredning. PENDULA vertikalabsorbent monteras styckvis och stör ej befintliga installationer som ventilation och lampor vilket gör den än mer prisvärd då hantverkare inte behöver flytta redan monterade produkter. Upphängning tillkommer. Designad av o4i Design Studio. Länk till produkten »

 • Nivå

  Nivå NIVÅ förbättrar akustiken och bidrar till ett eget uttryck med sitt särskilda formspråk. Panelerna kan varieras för att bilda unika mönster i olika färger, med eller utan textil. NIVÅ är en unik 3-dimensionell modulär ljudabsorbent som kan monteras både i tak och på vägg. Genom att absorbenten kan monteras i 360° har du stora möjligheter att skapa ett eget uttryck. NIVÅ är en effektiv ljudabsorbent tillverkad av EcoSUND som består av återvunnen PET. Länk till produkten »

 • Tiles Designed

  Tiles Designed Med TILES EcoSUND® Designed utökas din möjlighet att harmonisera innertaket med övrig design. Produkten har samma goda miljö- och akustiska egenskaper som vanliga TILES. Länk till produkten »

Filmer

Kontakta oss

Akustikmiljö i Falkenberg AB

Box 77 311 32  Falkenberg Sverige
+46 321 687 700 www.akustikmiljo.se