Airwatergreen AB

Vi finns i monter A14:33

Airwatergreen AB är ett svenskt luftbehandlingsbolag som erbjuder energieffektiv luftbehandling för alla klimat.

Vi utvecklar och tillverkar produkter som etablerar och håller ett önskat inomhusklimat genom att reglera fuktnivå och temperatur på ett effektivt sätt. Detta i syfte att förlänga livslängden på byggnader, varor och utrustning, samt skapa en hälsosammare arbetsplatsmiljö att vistas i.

Produkterna bygger på egen patenterad teknologi som ger en rad unika fördelar. Fördelar är halverad energiförbrukning, plug´n play installation och hög effektivitet även vid låga temperaturer.

Vi har idag installationer i 8 länder.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Ventilation

Produkter

  • FLEX luftavfuktare

    FLEX luftavfuktare En bärbar avfuktare gjord för att avlägsna fukt från tuffa inomhusmiljöer. Den fungerar effektivt i alla temperaturer. Enkel installation, väggmontage, distansstyrning Länk till produkten »

  • REX luftavfuktare

    REX luftavfuktare En kraftfull och energieffektiv avfuktare. Effektiv drift vid låga inomhustemperaturer. Detta är en industriell avfuktare lämpad för hantering av större luftvolymer. Fristående eller kanalansluten. Distansövervakning. Länk till produkten »

  • NEXT luftavfuktare

    NEXT luftavfuktare Är en mycket kraftfull luftavfuktare för industriella tillämpningar inom t ex livsmedelsindustrin, processindustrin, lager, vattenreningsverk. Mycket låg elförbrukning och inbyggd intelligens för smart drift. Fristående eller kanalansluten. Länk till produkten »

Kontakta oss

Airwatergreen AB

Lastbilsgatan 9 754 54  Uppsala Sverige