Abelko Innovation

Vi finns i monter A13:18

Abelko är en långsiktig partner inom automation, mätteknik och energieffektivisering. Vi utvecklar egna produkter samt utvecklar system på uppdrag av våra kunder - det har vi gjort i över 50 år!
Våra produkter och lösningar finns överallt i din vardag. De kanske inte syns, men de gör skillnad!
De reglerar temperaturen i lägenheten där du bor, styr gatubelysningen som du passerar på väg till jobbet och ser till att vaggan fungerar rätt hos blodgivningen när du gör en insats för mänskligheten. Att verka i det dolda kanske inte gör oss kända, men vi vet – och det driver oss att ständigt utveckla bättre och effektivare lösningar och produkter. Det tillsammans med vår lokala förankring, med hela kedjan från utveckling till produktion i Luleå, gör oss till en hållbar samarbetspartner.

Support i världsklass
Vi vågar påstå att vi är unika med vårt engagemang och vilja när det gäller att erbjuda våra kunder den bästa servicen och supporten på marknaden. Vi vill alltid överträffa kundens förväntningar genom kort responstid och leverera en kundupplevelse i världsklass.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • IMSE Ultra

Kategorier

 • Fastighetsautomation

Produkter

 • IMSE UltraBase30

  IMSE UltraBase30 IMSE UltraBase30 är en webbaserad komplett styr-, regler- och övervakningsenhet för bland annat ventilation, värme, kyla, vatten och belysning. IMSE UltraBase30 har inbyggd nätverksanslutning och webbserver för enkel tillgång från valfri nätverksansluten dator. IMSE UltraBase30 är marknadens flexiblaste DUC då den har 16 universalingångar som individuellt kan användas som analoga (ström/spänning)-, digitala- eller temperaturingångar. IMSE UltraBase30 är fritt programmerbar, allt på samma ställe!

 • IMSE UltraBase20

  IMSE UltraBase20 MSE UltraBase20 är en webbaserad komplett styr-, regler- och övervakningsenhet för bland annat ventilation, värme, kyla, vatten och belysning. IMSE UltraBase20 har inbyggd nätverksanslutning och webbserver för enkel tillgång från valfri nätverksansluten dator. IMSE UltraBase20 är marknadens mest öppna och kompletta DUC/PLC med bland annat handomkopplare på alla utgångar, webbaserat användargränssnitt, loggning, larmhantering, översiktsbilder, M-bus och Modbus och är fritt programmerbar. T

 • IMSE Ultra UC

  IMSE Ultra UC MSE Ultra UC – en färdig skåplösning som är färdig att installeras komplett med dokumentation.
  Snabbt och enkelt!
  • Enkel att komma igång med.
  • Licensfri.
  • Unika applikationer med en av
  marknadens bästa energibesparingsfunktioner.
  • Möjlighet att komplettera med energi- eller elmätare via Modbus-RTU, Modbus/TCP eller
  den inbyggda M-bus-anslutningen.
  • Möjlighet att styra upp till 3 st kretsar samtidigt
  • Färdiga larmförteckningar.
  • Färdiga driftbild och sammanställningssidor.
  MM

 • IMSE Ultra OP

  IMSE Ultra OP IMSE Ultra OP är en smidig och enkel operatörspanel för att läsa information och göra inställningar i IMSE UltraBase30. Operatörspanelen har en monokrom grafisk display som gör det enkelt att komma åt alla viktiga delar i din IMSE UltraBase30. Med panelen behöver du inte surfa in på din IMSE UltraBase30 utan du kan med några snabba knapptryckningar ändra scheman, ställa parametrar, kolla kurvinställningar med mera. Flera monteringsmöjligheter.

 • IMSE ExM28

  IMSE ExM28 IMSE ExM28 är en expansionsmodul med åtta universalingångar, åtta digitala ingångar, sex reläutgångar och sex analoga utgångar. Expansionsmoduler IMSE Ex används för att utöka antalet I/O för IMSE UltraBase30.
  Tack vare vår smarta bus, AeACom, som innehåller både kommunikation och matningsspänning är det enkelt att ansluta IMSE Ex med en färdig modularkabel. IMSE Expansionsmoduler finns även i en variant för Modbus.

 • IMSE ExD8

  IMSE ExD8 IMSE ExD8 är en expansionsmodul med fyra digitala ingångar och fyra digitala utgångar i form av slutande reläer. IMSE Expansionsmoduler finns även i en variant för Modbus.

 • IMSE ExA12

  IMSE ExA12 ExA12 är en expansionsmodul med 8 universalingångar och 4 analoga utgångar. IMSE Expansionsmoduler finns även i en variant för Modbus.

 • IMSE ExDI12

  IMSE ExDI12 IMSE ExDI12 är en expansionsmodul med tolv digitala ingångar. IMSE Expansionsmoduler finns även i en variant för Modbus.

 • IMSE Comprobo

  IMSE Comprobo IMSE Comprobo är ett webbaserat överordnat system för samordning av driftstatistik och larmhantering. IMSE Comprobo är en molnbaserad tjänst för visualisering av till exempel energikostnader, miljöpåverkan och larm från fastighetsautomationssystem oavsett fabrikat.
  IMSE Comprobo har ett modernt webbgränssnitt där du enkelt kan sammanställa data från dina DUC:ar. I och med att IMSE Comprobo sparar all tillgänglig data i en databas är det enkelt att se förändringar över tid.

Filmer

Kontakta oss

Abelko Innovation

Box 808 971 25  Luleå Sverige