BYGGFAKTA GROUP

Vi finns i monter C03:38,EH:02


MITTPUNKTEN I BYGGBRANSCHENS EKOSYSTEM

Hos oss hamnar du i mittpunkten av byggbranschens digitala ekosystem för marknads-, affärs- och beslutsstöd.

"Mitt i prick möjligheter" oavsett om du jobbar inom försäljning, inköp, marknadsföring, strategi eller marknadsinsikter.

Som marknadsledande mjukvaru- och informationsaktör erbjuder vi unika marknadsdatabaser från ständigt pågående marknadskartläggningar, egenutvecklade molnbaserade tjänster och fullt integrerade data- och mjukvaruplattformar

Byggfakta Group, med huvudkontor i Ljusdal, Sverige och med anor från 1936, är en ledande digital plattform som erbjuder lösningar som sammanför aktörer i byggindustrins värdekedja, maximerar försäljningen och förbättrar effektiviteten för sina kunder. Bolagets kärnutbud ligger i fyra produktsegment som riktar sig till olika intressenter i byggindustrins värdekedja:

1. Projektinformation - en plattform för försäljning av affärsintelligens.
2. Specifikation - programvara som digitaliserar processen att skriva specifikationer.
3. Produktinformation - en onlineplattform som möjliggör för leverantörer att marknadsföra deras produkter online, och ger köparna en omfattande katalog med byggprodukter.
4. e-Tendering - programvara för e-sourcing och e-upphandling.
Hitta oss på kartan

Varumärken och representerade företag

 • Byggfakta
 • ByggfaktaDOCU
 • Byggfakta SMART
 • Byggfakta Tender
 • Byggsverige
 • Byggvärlden
 • Grow Your Business
 • Market Insight
 • Husguiden
 • Sverige Bygger
 • ProdLib
 • Alltombostad
 • Byggfakta Marknadsföring
 • Byggfakta Analys
 • Byggstartsindikatorn

Kategorier

 • Övriga tjänster
 • Software

Produkter (för mer info, klicka på bilder nedan)

 • Byggfakta SMART

  Byggfakta SMART Vår senaste och smartaste tjänst - ersätter Byggfakta LIVE och Mitt SVERIGE BYGGER. Kom in till montern och få en visning - eller kontakta oss för en demo via datorn. Med Byggfakta SMART missar du inga fler affärsmöjligheter på projektmarknaden.

  Du får en skräddarsydd bevakning av din marknad som ger dig full koll på alla projekt, anbud, upphandlingar, företag, aktörer, beslutsfattare, projektansvariga, projektledare - och en unik databas att söka i. I tjänsten finns även funktioner som hjälper dig att punktbevaka, jobba vidare med, analysera och förädla affärsmöjligheterna på din projektmarknad. Länk till produkten »

 • ByggfaktaDOCU - Nordens största byggkatalog

  ByggfaktaDOCU - Nordens största byggkatalog Underlätta ditt jobb som proffs med Nordens största byggkatalog. Innehåller byggmaterial, produkter och lösningar inom bygg, inredning, utemiljö, installation, skydd och industri m.m. Förutom produktinformation och produktnyheter hittar du deklarationer, beskrivningstexter, BIM-objekt, referensprojekt, miljömärkningar, CAD-detaljer med mera.

  Är du leverantör finns väl ditt företag och alla produkter redan på byggfaktadocu.se - så att föreskrivande arkitekter, byggkonsulter och byggherrar, byggföretag m fl. hittar dig - eller hur? Länk till produkten »

 • Husguiden - marknadsför dig mot de privatpersoner som just nu planerar att investera i sitt boende

  Husguiden - marknadsför dig mot de privatpersoner som just nu planerar att investera i sitt boende Husguiden är en liten "välkomstmapp" som skickas ut till husägare som precis bestämt sig för att förändra sin boendesituation - personer i behov av tips och erbjudanden från hantverkare, butiker och tjänsteföretag! Foldern skickas i ett adresserat kuvert till privatpersoner i en specifik kommun och vänder sig till de som nyss blivit husägare (via vår bevakning av lagfarter) och/eller har sökt bygglov (som vi också har koll på). Länk till produkten »

 • Grow Your Business

  Grow Your Business Skapa tillväxt med en datadriven strategi. Det finns en stor potential för tillväxt inom byggbranschen. Nästan alla företag kan öka både top- och bottom line genom att implementera en datadriven affärsmodell. Med Grow Your Business kan du arbeta strukturerat och strategiskt med data om din marknad, vilket gör att du kan fatta rätt beslut för din verksamhet. Kontakta oss för en visning av en tjänst som på kort tid blivit en "game changer" i både Sverige, Danmark och Norge. Detta är en tjänst du måste uppleva för att förstå hur mäktig den är. Länk till produkten »

 • Market Insight - strategiska marknadsinsikter för leverantörer i byggbranschen

  Market Insight - strategiska marknadsinsikter för leverantörer i byggbranschen För leverantörer som vill ha en säljstrategi utifrån hur marknaden faktiskt ser ut. Du får en detaljerad marknadsöverblick och kunskap om vilka aktörer som är mest centrala att påverka i ert proaktiva arbete. Vilka är de mest aktiva/största aktörerna inom ett visst segment, hur ser relationerna och samarbetsmönstren ut mellan företagen ni behöver påverka på projektmarkanden?

  Hjälper dig att utifrån datadrivna marknadsinsikter anpassa produktion, inköp, fördela och prioritera sälj- och marknadsresurser. Länk till produkten »

 • Analytics PRO - När proffsen besöker din hemsida vill du väl inte bara veta vilka de är, utan även vilka projekt de har?

  Analytics PRO - När proffsen besöker din hemsida vill du väl inte bara veta vilka de är, utan även vilka projekt de har? Kombinationen av att få reda på vilka företag som besöker er hemsida, vilka byggprojekt de är inblandade i, samt vilka som är kontaktpersoner på projekten, är unik. Så vitt vi vet världsunik (vi erbjuder själva tjänsten i Sverige, Norge, Danmark och Finland).

  Analytics PRO är en tjänst som gör skäl för namnet - PRO som i proffs och projekt. Du får hjälp att omvandla proffsen som besöker din hemsida till leads - men inte vilka leads som helst, vi kan som sagt även visa vilka byggprojekt de har varit eller är involverade i. Länk till produkten »

 • Byggfakta TENDER - hjälper dig i hela inköps- och anbudsprocessen

  Byggfakta TENDER - hjälper dig i hela inköps- och anbudsprocessen Du får hjälp att hantera inköpsprocessen i alla dina byggprojekt från att skapa en ny förfrågan och föreslå nya beprövade anbudsgivare till att följa upp utskickade inbjudningar och utvärdera resultatet av inkomna anbudssvar. Boka en visning har vår nya tjänst och prova utan kostnad på ditt nästa projekt! Länk till produkten »

 • ProdLib

  ProdLib ProdLib är en länk mellan leverantörer och arkitekter/konstruktörer. Vi är en BIM/CAD-plattform som skapar leverantörers material till 3D & 2D modeller för föreskrivare att använda i sitt dagliga arbete. ProdLib återfinns direkt i de mest använda design-programmen.
  Länk till produkten »

Erbjudanden

 • Länk till produkten

Kontakter

BYGGFAKTA GROUP

Löjtnantsgatan 9 827 32  Ljusdal Sverige