AET

Vi finns i monter C21:12

Vi har specialiserat oss på automatiska dörröppnare till slag- och skjutdörrar, automatiska vägbommar, pollare och grind- och portöppnare.

Installation och service utförs åt såväl privatpersoner som kommuner, bostadsrättsföreningar, byggbolag och fastighetsägare. Med hjälp av återförsäljare och samarbetspartners över hela landet försäkras snabb service och leverans. Fråga oss gärna om din närmsta återförsäljare!

Bolaget ingår i familjeägda koncernen Mared Group i Huskvarna med en omsättning på cirka 180 MSEK med 50 anställda.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Säkerhet & Skydd
 • Dörrar och fönster
 • Fastighetsautomation
 • El / Belysning

Produkter (för mer info, klicka på bilder nedan)

 • Slagdörrsautomatik

  Slagdörrsautomatik Dörrautomatik till slagdörrar är den produkt vi jobbat med längst! En öppnare av denna typ förenklar vardagen för många människor då entrén blir tillgänglig för alla. Styrs enkelt med sensorer, beröringsfria knappar, armbågskontakt eller handsändare. Kan installeras på alla typer av dörrar! Vår minsta automatik för slagdörr är 60 mm hög. Länk till produkten »

 • Skjutdörrsautomatikerna Eterna

  Skjutdörrsautomatikerna Eterna Skjutdörrsautomatik skapar en välkomnande entré och passar utmärkt i trafikintensiva miljöer som butiker, hotell och flygplatser. ETERNA är automatiken för standardskjutdörrar upp till 300 kg - med 6 års garanti på motorn samt förmonterade komponenter för snabb montering. Länk till produkten »

 • Automatiska vägbommar

  Automatiska vägbommar Automatiska vägbommar är perfekta när man vill begränsa tillträdet till offentliga eller privata områden. Det finns flera sätt att styra bommen, vanliga sätt är exempelvis via tagg, kod eller via sin mobiltelefon. Länk till produkten »

 • Dörrsystem brand / nödutrymning

  Dörrsystem brand / nödutrymning För miljöer där dörren ska fungera som brandcellsgräns kan vi erbjuda ett komplett skjutdörrsystem som är godkänd i brandklassen EI60 vilket innebär att dörren förhindrar brandspridning i 60 minuter.

 • Hermetiskt täta dörrsystem för sjukhus/labbmiljö

  Hermetiskt täta dörrsystem för sjukhus/labbmiljö Dörrsystem - Renrum är vårt sortiment som omfattar automatiska dörrsystem för operationssalar, laboratorier, och alla andra rum där ljuddämpning, strålskydd, lufttäthet och hygien är nödvändigt.

 • Fasta och hydrauliska pollare

  Fasta och hydrauliska pollare Pollare syftar till att begränsa trafik permanent eller vid behov. fasta, gasdrivna, elektromekaniska, hydrauliska samt antiterrorism-pollare. Antiterrorism-pollare är avsedda för känsliga platser och byggnader och kan stoppa ett 7,5 ton tungt fordon som färdas med en hastighet av 80 km/h. Länk till produkten »

 • Automatiska grindöppnare

  Automatiska grindöppnare Våra elektromekaniska grindöppnare för slaggrindar är ideala för såväl bostäder som till kommersiella fastigheter / områden. E5 BT A är en liten och kompakt grindöppnare för grindar som väger upp till 80 kg.

Filmer

Erbjudanden

 • Länk till produkten

Kontakter

AET

Klövergatan 6 561 23  Huskvarna Sverige
+46 36 38 78 90 info@aet.se www.aet.se