bevego

Nordbygg en bra plattform för att synas

Vi har pratat med Johan Cronhamn, Business Area Manager på Bevego om deras deltagande på Nordbygg 2021.

 – Nordbygg är en viktig mässa för oss eftersom hit kommer branschfolk från hela Sverige, leverantörer och våra kunder kommer även hit så det är ett perfekt tillfälle att träff plåtslagerimarknaden och visa vad vi har att erbjuda. En tydlig plattform för att visa upp bolaget.

Bevego är grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation och under Nordbygg brukar de tillsammans med sina leverantörer satsa på att alltid visa nyheter och nya produktlanseringar.

Hur ser ni fram mot Nordbygg 2021

– Vi och våra samarbetspartners som ställer ut med oss på Nordbygg är positiva och ser framemot mässan. Det ska bli väldigt roligt att under fyra dagar få möjligheten att träffa kollegor i branschen - det är intensivt men det är nyttigt och bra.

– Vi hade planer på en lansering till årets Nordbygg som vi nu kommer att introducera på annat sätt. Det kommer fler produkter och nya material under kommande året så vi kommer garanterat att ha nya spännande saker att visa upp på Nordbygg 2021, det är jag helt övertygad om.

Varför är ett besök på Nordbygg viktigt, tycker du?

– Här har du ett perfekt tillfälle att få koll på produkter som komma skall eller redan finns och som du eventuellt inte hunnit få nys om, det ger dig ett bra tillfälle att få överblick på vad som finns ute på marknaden. En annan orsak till varför jag tycker att man ska besöka Nordbygg är att införskaffa ny kunskap och bygga nya relationer som kan leda till bra affärer på sikt, även befintliga relationer stärks genom det fysiska mötet.

Är det någon ny affärsrelation som startat tidigare på Nordbygg som du minns särskilt?

– Jag kan inte säga någon specifik affär men det jag kan säga är att Nordbygg ger oss ett bra tillfälle att få bra överblick på företagen inom branschen som vi kan tänkas vilja göra affärer med. Det är även ett bra tillfälle att träffa befintliga kunder och som sagt bygga vidare på dessa affärsrelationer och diskutera eventuella nya affärer.

– Här får vi också möjlighet att träffa helt nya aktörer som finns i våra närområden och som kanske gått under radarn för oss, avslutar Johan.


Mer om Bevego i Nordbyggs utställarlista »