Claes Magnusson, VD, SISAB

SISAB bjuder in till marknadsdag på Nordbygg 2020

På morgonen den 30 september anordnar SISAB en marknadsdag för byggbranschen på Nordbygg 2020. SISAB som är Stockholms stads skolfastighetsbolag, har en projektportfölj värd 25 miljarder kronor och har som mål att fram till 2040 utöka kapaciteten med 50 000 elevplatser.

Över en värmande grötfrukost, kl. 07.30 i Victoriahallen, kommer representanter från SISAB att presentera nya spännande projekt och framtida upphandlingar av skolor och förskolor i Stockholm samt diskutera aktuella ämnen inom skolbyggnad.

– Inom de närmaste åren ska vi investera flera miljarder i Stockholms nya och befintliga utbildningsmiljöer. För att lyckas skapa så mycket värde som möjligt för varje skattekrona behöver vi ha en bra dialog med branschen, säger Claes Magnusson, VD på SISAB.

Eventet äger rum innan mässan öppnar för besökare och efter marknadsdagen har du som anmält dig fritt inträde till Nordbygg. Då kan du också passa att besöka SISAB:s monter, fullspäckad med spännande projekt och lösningar!

Anmäl dig och ditt företag redan idag via länken: https://bit.ly/2NmHgup

Du kan även skanna QR-koden nedan:
SISAB qr-kod 

Har du frågor kring marknadsdagen eller SISAB:s närvaro på Nordbygg, kontakta konrad.szczesny@sisab.se.


Om SISAB

Skolfastigheter i Stockholm AB är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi äger och utvecklar skolorna och förskolorna i Stockholm. Tillsammans med våra hyresgäster skapar vi trygga och inspirerande utbildningsmiljöer för Stockholms barn och unga.

SISAB har cirka 600 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar vi 1,8 miljoner kvadratmeter, där ungefär tvåhundratusen barn, unga och vuxna vistas dagligen.

Tillsammans skapar vi rum där kunskap växer.