Fiat

Fiat Professional skräddarsyr din arbetsbil

Intresset för fordon för byggsektorn är stort hos många besökare på Nordbygg. Avdelningen ”Bilen i byggandet” samlar bilutställare med fordonslösningar för hantverkare och andra yrkesgrupper som använder bilen i arbetet. Denna gång satsar biltillverkaren Fiat stort med en dubbelutställning. Dels tillsammans med övriga utställare på ytan vid östra entrén men även med en egen utställning i entréhallen.

– Det kommer att bli en väldig massa ljusinstallationer och häftiga färger på bilarna, lovar Dan Rettmark, på Baldur Consulting som ansvarar både för avdelningen ”Bilen i byggandet” och för Fiats 60 kvadratmeter stora utställningsyta i entréhallen.

Fiat – eller Fiat Professional närmare bestämt, som tillverkar bilar för yrkesfolk – kommer att ha två gasbilar uppställda för besökarna att klämma och känna på, där minst en av bilarna kommer att utrustas för byggverksamhet.

– Att få tillgång till entréhallen som utställningsyta gör att vi når en mycket större publik än tidigare, vilket är jätteroligt. Det ger oss möjligheter att ta ut svängarna visuellt i montern, vilket vi hoppas ska ge oss många nyfikna besökare, menar Dan Rettmark.

Utförande och inredningen i Fiat Professional’s transportbilar kan skräddarsys utifrån användarens specifika önskemål, vilket är en bidragande faktor till att Fiat Professional har nära 90% av husbilsmarknaden i Sverige.

– Fiat är framstående vad gäller att anpassa bilarna efter användarnas behov. Vi kan skräddarsy en bil till i stort sett vad som helst, och den flexibiliteten är vi ganska ensamma om, menar Bengt Appelqvist på Fiat Professional.