Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Cramo och ZipUp Linn Blomqvist

Effektivt använd tid - snitslad bana till intressanta leverantörer

Cramos 120 region- och depåchefer från hela Sverige hann med en mängd leverantörer under en och samma dag på Nordbygg 2018.

Sveriges största maskinuthyrare Cramo hade planerat in en konferens för region- och depåchefer från hela landet under förra veckan. Nordbygg var ett obligatoriskt inslag för vistelsen i Stockholm.

Tidseffektivt


Cramo hade förberett en snitslad bana för att underlätta och spara tid. Banan tog 120 inköpsansvariga runt i hallarna där befintliga och potentiella leverantörer fick besök i sina montrar.

–Här kunde vi fånga helheten, få överblick och att ställa hur många frågor vi ville, mycket tidseffektivt.

–Vi har fokuserat på nyheter inom säkerhet och nya maskintyper inom hand- och byggmaskiner berättar Anette Karlsson, regionchef Väst och Stefan Brink, regionchef Nord och Mitt, som båda deltog i rundvandringen.

Säkra alternativ

En som fick besök i sin monter var Richard Holmlund, Zip-up som säljer liftar och byggnadsställningar.

–Cramo hade aviserat sina planer om att vi skulle få besök. Vi är såklart jätteglada, det blev många givande möten, säger Rickard Holmlund, vd Zip-up.

Rickard säger att de stora uthyrarna är hans största kundgrupp:
–Alla var på plats. Onsdagen och torsdagen var helt hysteriska, det var ett oerhört stort intresse för våra nyheter. Särskilt mindre liftar som säkrare alternativ till stege och trappbock ser vi kommer stort, säger Rickard.