jasper boer - mountain

Armatec lanserar nytt koncept för teknikrum

Armatec Iziflex™ är prefabricerade och kundanpassade teknikrum som förser fastigheter och industrier med värme, kyla och ånga.

Hållbarhet inom industrin är en stark växande drivkraft säger Berndt Öjerborn, Affärsområdeschef Entreprenad & Marknadschef på Armatec. Företaget har under många år arbetat med hållbarhet på olika sätt och deras nya produkt teknikrum Armatec Iziflex™ är ännu ett steg i den riktningen.

– Våra klimatsmarta lösningar ligger rätt i tiden och vi är väl-positionerade i det vi erbjuder.

Berndt berättar vidare att Armatec som många andra försöker förhålla sig till dagens situation.

– Vi känner oss relativt starka i Corona-krisen och det beror på att byggbranschen är sen i cykeln och vi vet att bostadsbristen inte är bortbyggd så efterfrågan för våra produkter finns kvar. Fastighetsbranschen och byggbranschen påverkas såklart men inte så omedelbart som andra branscher.  Vi försöker att förhålla oss till det med ändå titta bortom detta.

– Jag tror inte det blir samma värld som vi lämnade det utan det blir att tänka i nya banor hur man gör affärer. Det digitala kommer att växa.

– Vi tänkte lansera teknikrummen på Nordbygg och nu gjorde vi det digitalt istället med två webbinarium. Under cirka en kvart, presenterade vi Iziflex och gick på djupet kring dess fördelar så som god projektekonomi, snabb och smidig installation samt en problemfri uppstart. Denna produktutveckling gör det enklare att projektera, lättare att förutse kostnaderna och tidsåtgången och förenklar monteringen

teknikrum

Armatec och Nordbygg


Hur har ert deltagande på Nordbygg fungerat, har exempelvis affärsrelationer haft sin start på Mässan?
–  Vi har haft många affärsrelationer som haft sin start på Nordbygg men ingen nämnd och ingen glömd. Den stora vinningen med Nordbygg är ta hand om sina affärsrelationer som man redan har, växla lite ord och byta lite nyheter.  

Varför ska man besöka Nordbygg?
– Det är på Nordbygg de senaste produkterna och lösningarna i branschen finns och du kan vidareutveckla dina befintliga kontakter men även träffa nya kontakter, potentiella kunder och nya leverantörer.

– Du får också inblick i allt som händer på marknaden vilket kan ge dig  nya tankar och idéer som du kan ta med dig till din verksamhet.

– Jag tror att Nordbygg är mötesplatsen som faktiskt växer i betydelse, både nationellt och internationellt.

Mer om Armatec i Nordbyggs utställarlista »