Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

mingel

Almedalen - ett viktigt val innan valet

Samverkan ger ett starkare avtryck under Almedalsveckan.

Samhällsbyggararenan är ett bra exempel där flera branschaktörers program tillsammans skapar en stark och attraktiv arena för samhällsbyggnad.

- Vi har lyckats bli en arena där det förs samtal med relevans, där politiker faktiskt blir tillgängliga för samtal med branschen, det vittnar många om som besökt Almedalsveckan. Arenan inbjuder också till spontana och förbokade möten, på soldäck eller i kajutan, säger Peter Söderberg, Projektchef.

Att framgångsrikt medverka i Almedalsveckan kräver ett väl planerat förarbete liksom rätt val av plats att agera på. För att nå ut med sitt budskap till rätt publik krävs en tydlig närvaro, och det är just det som Samhällsbyggararenan kan bidra till. Vi erbjuder en individuellt synlig närvaro och fast hemvist under Almedalsdagarna, som samtidigt blir avsevärt förstärkt av tillhörigheten till Samhällsbyggararenan. Här visar vi upp ett bra exempel på samverkan där flera branschaktörers program tillsammans skapar en stark och attraktiv arena för samhällsbyggnad.