catering

Mässrestauranger hjälper dig att förstärka upplevelsen och mötet i din monter

Bjud på något som överraskar och som knyter goda band. Ge dina kunder något extra på mässan! Montercatering kommer till din monter och dukar upp allt från frukost och lunch till en fikabuffet eller ett komplett mingelpaket. Montercatering gör det enklare för dig att få lyckade och effektiva kundmöten.

Montercatering

Mässrestauranger erbjuder dig ett gediget och trevligt utbud av mat och dryck. Du kan beställa allt från frukost, lunch, fika, plockmat till förfriskningar, frukt och smoothies. Vi levererar direkt till din monter närhelst du önskar.

Passa på att beställa något av de framtagna paketen för mingel, fika eller lunch - läs mer och boka här »

Produktlista och erbjudanden hittar du här »

Ring och beställ redan idag 08-727 72 40 eller maila oss på montercatering@massrestauranger.se


Mat för dig som utställare:

Restaurang Victoria / The Parkside / Utställarrestaurang, balkongen C-hallen
Här serveras lunchbuffé inkl. bröd, sallad, måltidsdryck och kaffe. Pris 115 kr.

Restaurang Victoria är öppen för både utställare och besökare. 115kr gäller för utställare (mot uppvisande av utställarkort), 165kr för besökare.

I The Parkside och Utställarrestaurangen på balkongen i C-hallen är endast utställare välkomna så glöm inte utställarbadgen när du skickar hit din personal.

Måltidskuponger för utställare
Kom ihåg att fylla på era egna energidepåer också!  I våra restauranger och caféer kan du luta dig tillbaka en stund och njuta av god mat och dryck. Enklast betalar du med kort på plats, men det finns även möjlighet att köpa lunchkuponger i häften om 10 st kuponger, 115 kr per kupong.  (observera dock att vi endast löser tillbaka obrutna häften). Kupongerna köper du i The Parkside eller i Flavour Bar.
 
The Garden
På The Garden, vår à la carte restaurang kan ni njuta av en restaurangupplevelse av högsta klass. Ett perfekt upplägg för ett givande lunchmöte. Tänk på att boka bord i tid. Gör din bokning via Book a Table.
 

Vänligen notera alkoholregler under Nordbygg

Nordbyggs alkoholpolicy innebär att det endast är tillåtet att servera starkare drycker (mellanöl, starköl och vin) från kl 15.30 i den egna montern. Beställningen gör du i Mässrestaurangers webbshop, www.montercatering.se. Det går också bra att beställa via mail, montercatering@massrestauranger.se. Leveransen sker varje dag i god tid. För att klara av det krävs förhandsbeställningar med senaste beställningsdatum 3 april 2020.

Önskar ni servera starkare drycker flera dagar lägger ni en beställning för respektive dag. För den som vill bjuda på en affärslunch med starköl eller vin finns fortfarande möjligheten att besöka någon av de permanenta restaurangerna. All alkohol som ska serveras i montern måste beställas i förväg via Mässrestauranger som äger tillståndet (gäller även för lättöl, folköl och starkare drycker).

Mässrestauranger arbetar alltid för att tillmötesgå dina önskemål och för att arrangemanget ska bli som du tänkt dig. Besök gärna webbplatsen www.massrestauranger.se och läs mer.

Välkommen!