Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Flaggborg Stockholmsmässan

Växande internationellt intresse för Nordbygg

Nordbyggs internationella betydelse ökar. I år ställer inte mindre än 200 utländska företag ut på mässan. Till stor glädje för besökarna som får tillgång till nyheter, produkter och tjänster som de annars gått miste om.

Många gånger börjar den utländska utställarens resa mot Nordbygg med information från det egna landets handelskammare. De har i sin tur fått kunskap om Nordbygg efter att ha deltagit på mässan med nationsmontrar och fått information som tagits fram för just deras räkning.

– Vår idé är att ge dem en inblick i den nordiska byggmarknaden och om Nordbygg som plattform för affärer, säger Peter Söderberg, projektchef för Nordbygg.

I år har fem handelskamrar beslutat delta med egna nationsmontrar. De är Tjeckien, Estland, Lettland, Bayern och Österrike.

Europeiska speed meetings

Nordic Business Forum 2018 på Nordbygg erbjuder en möjlighet att träffa europeiska branschkollegor. Boka enskilda möten med europeiska materialproducenter, inköpare, utvecklingsbolag med flera. Fram till och med söndag 8 april kl 18.00 går det att anmäla sitt intresse. Mötena genomförs eftermiddagen den 11 april, mellan klockan ett och fem.

Mer information och anmälningsformulär finner du här »