Nytt datum: Nordbygg arrangeras mellan den 20 – 23 april, 2021

Nordbygg, som från början skulle ha gått av stapeln i april i år, flyttades i ett första steg fram till hösten men senareläggas nu ytterligare efter nära dialog med Nordbyggs samarbetspartner i bygg- och fastighetsbranschen. Så, vi ses 2021!

Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 50 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa.

Vi ses 2021

Vårt fokus är att arrangera en mässa där människor kan mötas för att göra affärer och nätverka, i en tid och i en miljö där de kan känna sig trygga vad gäller både säkerhet och hälsa.

Läs mer »

Senaste Nytt

Utställarnyheter

Ljusglimtar i tillvaron

Läs mer »

Arkitekturdagen

Arkitekturdagen den 23 april 2021 är ett halvdagsseminarium på temat Pedagogisk arkitektur – så blir skolan en bra arbetsplats. Dagen avslutas med möjlighet till guidad tur.

Läs mer och anmäl dig

Kvinnlig nätverksträff

En nyhet för årets Nordbygg är initiativet till en kvinnlig nätverksträff - där syftet är att du och andra kvinnor från hela byggbranschen ska kunna träffas och utbyta erfarenheter och bli inspirerade.

Vi ses den 21 april - läs mer

Fler nyheter att ta del av

Läs flera intervjuer från våra besökare och utställare

Nyhetsarkiv »

Filmer

Se vad som hände på Nordbygg 2018 och lyssna till intervjuer som riktar blicken mot 2020.

Nordbygg-filmer »
avskiljare webb
avskiljare webb

Medarrangör

Samarbetspartner - Nordbyggs officiella mässtidning

Samarbetspartner