ScandKran

Vi finns i monter B12:41,UTE:09

ScandKran AB är generalagent för Hoeflon, Hyrax, Palazzani, Smart Group och Freefalcon i Sverige. Ett företag som ingår i MonZon´s företagsgrupp. ScandKran AB kommer fortsätta jobba på samma framgångrika koncept mot kran, glas-, maskin- och uthyrningsbranchen, där ledorden är innovation, säkerhet, kvalitet, service och låga priser. MonZon´s företagsgrupp är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.
Hitta oss på kartan

Varumärken och representerade företag

 • FreeFalcon
 • Hoeflon
 • Hyrax
 • Palazzani
 • Smart Group

Kategorier

 • Byggmaskiner & Byggnadsställningar

Produkter (för mer info, klicka på bilder nedan)

 • Minikranar

  Minikranar ATT KRAFT KAN VARA SÅ FLEXIBEL!
  VÅRA BANDDRIVNA MINIKRANAR KAN KOMMA VART SOM HELST PÅ GRUND AV DEN KOMPAKTA DESIGNEN, MEN HAR FORTFARANDE MASSOR AV LYFTKAPACITET. FÖRVÅNANDE!
  Minikranar på larvband är en produkt som löser lyftproblem överallt med trånga passager, begränsat utrymme eller med dåliga markförhållanden både på byggen och inom industrin. Flertalet maskiner går att köra med antingen eldrift eller dieseldrift och är lämpliga för arbete både inomhus och utomhus. Länk till produkten »

 • Bomliftar

  Bomliftar BOMLIFTAR FRÅN HOLLÄNSKA HYRAX & ITALIENSKA PALAZZANI.
  Välj bland bandgående bomliftar i två olika typer. Vi har många varianter av bomliftar. Det finns två olika typer med eller utan stödben. Bomliftarna går att få 100 % elektisk-, diesel- och hybriddrift som möjliggör att köra en dieselmotor för att ladda batterierna. Länk till produkten »

 • Glaslyftar

  Glaslyftar PICK &CARRY" GLASROBOTAR FRÅN SG LIFT HAR DEN SENASTE TEKNIKEN OCH HÖGSTA SÄKERHETEN PÅ MARKNADEN."
  Pick & Carry-läget innebär att kranen inte behöver stabiliseras och därför kan förflyttas med lasten upphissad.

  SG LIFT tillverkar och erbjuder dig gärna - en maskin med den senaste tekniken och högsta säkerhet på marknaden. Den senaste tekniken inom kontroll av hydrauliska funktioner har satt SG i en position där man kan lyfta högre, förlänga längre - med mer kapacitet - och vara den ledande tillverkaren av glasrobotar i världen. Länk till produkten »

 • Mobilt Fallskydd

  Mobilt Fallskydd FREEFALCON - DET MOBILA FALLSKYDDET
  Byggprojekten blir allt mer krävande samtidigt som de ska genomföras snabbare och mer lönsamt. Det är inget som får påverka säkerheten. Dagens systemoberoende säkerhetsanordningar inom området valvformar uppfyller inte kraven på säkerhet och ergonomi fullt ut. FreeFalcon med den patenterade säkerhetsakaret stänger nu den här luckan och är den perfekta kombinationen av säkerhet och rörelsefrihet. Länk till produkten »

Filmer

Kontakter

ScandKran

Fänagatan 5 511 69  Sätila Sverige