Prema AB

Vi finns i monter A12:04

1970 lanserade Alf Elm den första prefabricerade shuntgruppen. Han ville göra det enklare, bättre och billigare att göra rörinstallationer i fastigheter. Att entreprenörer och konsulter genom att använda flexibla prefab-lösningar skulle kunna göra fler och mer lönsamma affärer. Det löftet kommer PREMA fortsätta hålla.

Vi tycker om att lyssna på våra kunder och har därför skapat marknadens mest högkvalitativa, flexibla och servicevänliga system för shuntgrupper för vattenburen värme, kyla och process. Med Premablock®-systemet får våra kunder själva maximal kontroll över utförande på röranslutningar och fabrikat på ingående komponenter. Att alla komponenter är lätt åtkomliga gör det också enkelt att serva våra shuntgrupper. Tack vare systemets låga rörtryckfall kan våra kunder även räkna med högsta möjliga energieffektivitet och låga driftskostnader som följd.

Till oss ska du komma med höga förväntningar. Vi söker nämligen hög precision i allt vi gör, inte minst i våra leveranser till dig som kund. Och vi håller vad vi lovar! Vi har också som ambition att vara din mest engagerade och kunniga samarbetspartner när det gäller shuntgrupper. Oavsett om du behöver kvalificerad rådgivning för att skapa framtidssäkrade och optimerade lösningar eller annan support så är vi enkla att nå och svarar snabbt. Vi har en kundservice utöver det vanliga! Varmt välkommen!
Hitta oss på kartan

Varumärken och representerade företag

 • Premablock®
 • ShuntLogik®

Kategorier

 • VVS

Produkter (för mer info, klicka på bilder nedan)

 • Premablock® green

  Miljöklassade shuntgrupper Premablock® green är våra miljöklassade shuntgrupper med högkvalitativa komponenter och materialval
  Länk till produkten »

 • Frikyla

  Frikyla Miljövänlig och kostnadseffektiv kyla med frikyleshuntgruppen, PRUX-43FK Länk till produkten »

 • Tillbehör för uppkopplade shuntgrupper

  Tillbehör för uppkopplade shuntgrupper Med våra Connected-tillbehör kan shuntgrupper kopplas upp för fjärravläsning av bl.a. temperatur, differenstryck, och energiförbrukning Länk till produkten »

 • Liten shuntgrupp med dynamisk styrventil

  Liten rörhängd shuntgrupp för värme och kyla med dynamisk styrventil Vår appshunt SRH-2 flex finns i storlekarna DN20/20 och DN25/25 Länk till produkten »

 • Liten rörhängd shuntgrupp med 3-vägs styrventil

  Liten rörhängd shuntgrupp för värme och kyla med 3-vägs styrventil Länk till produkten »

 • Komplett enhet för miljösäker blandning och påfyllning av frysskyddsvätska

  Komplett enhet för miljösäker blandning och påfyllning av frysskyddsvätska Länk till produkten »

 • ShuntLogik®

  ShuntLogik® ShuntLogik® är PREMAs web-baserade beräkningsprogram för shuntgrupper Länk till produkten »

 • MagiCAD Plugin - AutoCAD och Revit

  MagiCAD Plugin - AutoCAD och Revit PREMA plugin för MagiCAD är ett verktyg för dimensionering av shuntgrupper och import av 3D-geometrier till ett MagiCAD-projekt.

  Pluginprogramvaran integrerar vårt dimensioneringsprogram, ShuntLogik®, i MagiCAD och gör det möjligt att lägga till, kopiera och uppdatera shuntgrupper direkt i ett MagiCAD-projekt.
  Länk till produkten »

 • 3D CAD-modeller

  3D CAD-modeller Många av våra produkter finns tillgängliga som 3D CAD-modeller i MagiCAD för AutoCad och Revit, och kan laddas hem via MagiCAD-portalen eller MagiCloud. De kan även laddas ner som DXF-filer direkt från produktsidorna på vår webb. Länk till produkten »

 • ShuntHandboken®

  ShuntHandboken® Nu kan du lära dig mer om shuntgrupper genom att läsa ShuntHandboken® direkt på webben. Länk till produkten »

Filmer

Kontakter

Prema AB

Franska vägen 17 393 56  Kalmar Sverige