Brinja AB

Vi finns i monter AG:55h

Vi är Brinja – Skapar intelligenta byggarbetsplatser likt smarta hemsystem men framtaget just för produktionen av nya byggnader.

Bolaget är dedikerat och passionerat för att förbättra säkerhet, effektivitet och hållbarhet på byggnadsarbetsplatser. Allt startade 2016 med en idé om att använda radar för att göra byggarbetsplatser säkrare. I utvecklingen av detta uttryckte våra kunder istället problem med evakueringar samt andra områden och vi ändrade snabbt fokus.

I maj 2017 föddes första prototypen av vårt evakueringssystem som snabbt implementeras på en arbetsplats – och vi har inte slutat utveckla och förbättra våra produkter sedan dess. Sedan januari 2018 har vi haft betalande kunder från byggbranschen så som NCC, Skanska och Peab. Våra ambitioner är höga och vi står nu inför en otrolig tillväxtresa.
Hitta oss på kartan

Produkter (för mer info, klicka på bilder nedan)

 • Evakueringssystem

  Evakueringssystem Vårt evakueringssystem är heltäckande och effektiviserar utrymningsprocessen vid övning och skarpt läge.

  Upp till 10x snabbare evakueringar
  Med Brinjas evakueringssystem når du medarbetarna direkt via larm och blinkade befintlig belysning. Detta ger dig 10 gånger snabbare evakuering vid skarpt läge såväl som vid övning.

  Automatiserad och digitaliserad process
  När evakuering triggas skickas även notis och SMS till medarbetare som är på plats. Med Brinjas smarta app markeras automatiskt medarbetare som säkra när de tagit sig till återsamlingsplatsen.

  Snabb och smidig installation
  Systemet kopplas med befintlig infrastruktur i form av belysning och elcentral, därav en snabb och smidig installation. Du kan spara tid och pengar, men framförallt kan du rädda dina medarbetares liv! Länk till produkten »

 • CO2 Kontroll

  CO2 Kontroll Med vår CO2 kontroll kan du enkelt styra arbetsplatsens belysning genom vår app för att sänka elförbrukningen.

  Energibesparingar.
  Med vårt system kan ni spara både energi och pengar genom att släcka ner belysningen då den inte används.

  Sätt timers.
  I appen kan timers lätt ställas in, vilket innebär att belysningen släcks och tänds enligt tidsbestämt schema.

  Allt i vår app.
  Genom att installera Brinja Cores på arbetsplatsen kan du enkelt styra belysningen genom vår app. Länk till produkten »

 • Kvalitetsmätningar

  Kvalitetsmätningar Med våra mätningar kan ni motverka och eliminera risker under byggprojektets gång med realtidsdata.

  Realtidsdata
  Ta datadrivna beslut utifrån realtidsdata från upp till åtta olika mätvärden. På så sätt kan ni motivera era handlingar både för slutkund och medarbetare.

  Förebygg skador och risker
  Genom notiser uppmärksammas om ni är påväg eller har överskridit era uppsatta gränsvärden. Ni kan jobba proaktivt och fokuserat där det behövs, inga fler analoga rundor för att läsa av sensorer manuellt.

  Trådlös och flexibel mätning
  Mätningarna sker via Brinjas trådlösa enhet. Detta ger flexibla mätningar precis där ni vill ha dem. Insamlingsfrekvens kan varieras efter behov, standard är var 15:e minut. Länk till produkten »

 • Betong Mätning

  Betong Mätning Våra betongmätningar optimerar uttorkningsprocessen av betong och digitaliserar informationsflödet.

  Säkerställ kvalitén på er betong.
  Med våra betongmätningar får ni bättre koll på processen genom kontinuerlig data till vår smidiga app. På så sätt kan ni säkerställa att ni håller rätt kvalité i slutändan.

  Spara tid och pengar i ert projekt.
  Genom förbättrad insyn i härdningsprocessen och dess olika stadier minskar behovet av dyra konsulter och ni kan spara tid genom att påbörja nästa steg i precis rätt tid.

  Öka säkerheten på arbetsplatsen.
  Vår tjänst är digital och informationen skickas till vår app trådlöst. På så vis minskas antalet personer som behövs vara på plats och där med även risken för olyckor och skador.

  Länk till produkten »

Filmer

Kontakter

Brinja AB

Falkenbergsgatan 3 412 85  Göteborg Sverige