Armatec AB

Vi finns i monter A12:28

Vi löser dina tekniska utmaningar inom flödesteknik för fastigheter och industrier.
Alla medarbetare på Armatec är specialister inom olika områden, den gemensamma nämnaren är vårt brinnande intresse för teknik i allmänhet och tekniska lösningar i synnerhet.
Förvänta dig inspirerande koncept, smidiga handelsvägar och långsiktig hållbarhet.

I år är det 9:e gången vi ställer ut på Nordbygg och precis som tidigare år är det i monter A12:28 det händer. Vi presenterar bland annat ett nytt utvecklat koncept för teknikrum som är vår paketlösning för ett mer hållbart samhälle. På plats hos oss är även Erab, tillsammans visar vi vårt erbjudande inom fastighetsautomation. En unik möjlighet att effektivisera din fastigheten genom att enkelt kunna styra och reglera såväl resurs- som energiåtgång.

Vi har massor av kunskap att dela med oss av, så missa inte ett besök i monter A12:28.

Vi ses!
Hitta oss på kartan

Bilder

 • VIRIDI och lågbly är framtiden

  VIRIDI och lågbly är framtiden Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder att välja rätt. Därför har vi lanserat Armatec VIRIDI - lite bättre produkter. Vi kallar produkterna bättre för att de är framtagna i smartare material. Vi är oerhört stolta över våra mässingsprodukter - lågbly är framtiden. Kom förbi oss så berättar vi mer om Viridi.

 • Vatten & Energimätning

  Vatten & Energimätning Modern mätteknik handlar om att samla in, bearbeta och presentera mätdata. Vi ser till att du får veta ännu lite mer, ännu lite bättre. På Nordbygg berättar vi gärna mer om den senaste tekniken inom kommunikationssystem och mätare.

 • Armatec avstängning

  Armatec avstängning Med avstängningsventiler uppnår du en säker och pålitlig process, oavsett bransch. Vilken funktion krävs av din avstängning? Behöver det vara helt tätt mot atmosfären, får inget läckage förekomma genom ventilen eller hur ser era behov ut? Oavsett tryck, temperatur, media, storlek, anslutningar och krav på certifikat så har vi kunskapen på Armatec för att ta fram rätt avstängningsventil åt ditt företag.

 • Återströmning

  Återströmning Armatec erbjuder ett stort utbud av återströmningsskydd och backventiler som passar de flesta typer av installationer. Kom förbi oss och prata återströmning, vi hjälper dig välja rätt armatur.

Filmer

Kontakta oss

Armatec AB

Box 285 431 24  Mölndal Sverige