Aqua Line Pipe Systems AB

Vi finns i monter A15:49

Hitta oss på kartan

Kategorier

 • VVS

Produkter (för mer info, klicka på bilder nedan)

 • HST 300 SMART - elsvetsmaskin

  HST 300 SMART - elsvetsmaskin Hürners behändiga elsvetsmaskin för lite mindre dimensioner, upp till d160. Med spårbarhet av data, inkl. dataöverföring som PDF. Streckkodsscanner och praktisk slitstark väska ingår. Länk till produkten »

 • EVAC - VAKUUMSYSTEM

  EVAC - VAKUUMSYSTEM Ett komplett rörledningssystem som följer enklare regler än konventionella avloppssystem med självfall. Vakuumpumpar skapar vakuum i systemet och avloppsvatten transporteras med hjälp av luft som dras tillbaka, i stället för genom vatten och sin egen vikt. Ger stor vattenbesparing - en vakuumtoalett förbrukar endast 1,2 liter per spolning. Andra fördelar med ett vakuumsystem är konstruktionsflexibilitet, pålitlig drift, enkel ombyggnation och minskad installationstid. Besök vår monter för att få veta mer! Länk till produkten »

 • UNI-COMBIGRIP - Dragsäker övergångskoppling

  UNI-COMBIGRIP - Dragsäker övergångskoppling Lämplig för att ansluta plaströr till metallrör, t.ex. gjutjärn eller rostfritt stål med plast typ PVC, Polyeten, Polypropen etc.

  En specialdesignad plastgripring med distinkta skurna tänder som griper in i plaströret utan att skada plaströrets yta i ena änden av kopplingen, och en gripring med specialdesignade tänder med en progressiv förankringseffekt med kullösning i andra änden av kopplingen.
  Designen av de två ringarna säkerställer en jämn tryckfördelning över rörytorna.

 • S-LINE Ljuddämpande rörsystem

  S-LINE Ljuddämpande rörsystem juddämpande rör och rördelar i Ø32 - Ø160 för inomhusavlopp. Speciellt konstruerade för installationer där hänsyn ska tas till ljudisolering. Vid montering med speciella rörklämmor minskas oljud och akustiska vibrationer ned till en ljudnivå på 12 dB. Länk till produkten »

Filmer

Erbjudanden

 • Länk till produkten

Kontakter

Aqua Line Pipe Systems AB

Kärr 143 444 91  STENUNGSUND Sverige