Airwatergreen AB

Airwatergreen AB är ett svenskt luftbehandlingsbolag som erbjuder energieffektiv avfuktning i alla klimat.

Vi utvecklar och tillverkar produkter som avlägsnar fukt och luft på ett effektiv sätt vilket förlänger livslängden på byggnader, varor och utrustning, samt skapar en hälsosammare arbetsmiljö att vistas i.

Produkterna bygger på en patenterad teknologi kallad varmkondensering som ger en rad unika fördelar. Fördelar är halverad energiförbrukning, plug´n play installation och samma effektivitet vid alla temperaturer.

Vi har idag installationer i 8 länder.

Kategorier

 • Övriga tjänster
 • Energi

Bilder

 • FLEX

  FLEX FLEX är en intelligent kondensavfuktare som bygger på den avancerade svenska patenterade varmkondensationstekniken.
  FLEX är utvecklad för att kondensera fukt i alla möjliga miljöer och fungerar lika energieffektivt vid alla temperaturer, även vid nollgrader.
  FLEX möjliggör sänkning av temperaturen utan att riskera ökande fuktighetsnivåer. På så sätt kommer du att kunna minska uppvärmningen och spara kostnader, energi och miljö.

  Installationen är lätt. Allt du behöver är en vanlig elanslutning

 • REX

  REX REX är en kraftfull varmkondenserande avfuktare, som fungerar lika bra vid alla temperaturer. Den tar effektivt bort oönskade fukt från luften din byggnad och säkerställer en säker och torr miljö.Detta är den industriella lösningen för effektivt avfuktning av stora volymer luft i alla temperaturer utan att krav på ventilation. Det skapar nya möjligheter att minska uppvärmningen utan att riskera höga relativa fuktighetsnivåer.

Filmer

Kontakta oss

Airwatergreen AB

Lastbilsgatan 9 754 54  Uppsala Sverige