AIROBOT TECHNOLOGIES AS

Vi finns i monter A44:53

Airobot bjuder in till Nordbygg-mässan

Vi har den glädjen att bjuda in dig till den första presentationen av Nordens smartaste ventilationsaggregat Airobot på mässan Nordbygg den 26–29 april 2022, i monter nr A44:53.

1. Airobot är ett innovativt självtänkande ventilationsaggregat som själv analyserar och reglerar luftkvaliteten i rummen
2. Enheterna har givare för CO2, VOC, lufttemperatur och luftfuktighet
3. Du ser luftkvaliteten i dina rum i realtid direkt på skärmen
4. Du sparar upp till 30% på energikostnaderna tack vare en efterfrågestyrd styralgoritm
5. Med värme- och fuktåtervinning


Följande visas på mässan:

• V3 – ett nytt kompakt ventilationsaggregat som är lämpligt för 140 m2 bostäder. Enheten är bara 60 cm bred och kan bekvämt monteras till och med ovanför tvättmaskinen i badrummet. Med givare för luftfuktighet, lufttemperatur, CO2 och VOC.
• S – det väggmonterade ventilationsaggregatet S är avsett för bostäder på upp till 250 m2. Med värme- och fuktåtervinning. Med givare för luftfuktighet, lufttemperatur, CO2 och VOC.
• L – det takmonterade ventilationsaggregatet L är avsett för bostäder på upp till 120 m2. Med värme- och fuktåtervinning. Med givare för luftfuktighet, lufttemperatur, CO2 och VOC.

Airobot Technologies är ett företag inom luftbehandlingsteknik som grundades 2013 och som skiljer ut sig med avancerad programvara och luftanalys. Airobot tillverkar framför allt innovativa ventilationsaggregat med efterfrågestyrd styralgoritm som är utarbetade i samarbete med universitetsforskare.

Kom och se oss i monter nr A44:53!

Kontakta oss

AIROBOT TECHNOLOGIES AS

Adress Suur-Sõjamäe tn 37a, Soodevahe küla 75322  Rae vald Estland