Aereco Ventilation AB

Vi finns i monter A39:40

Aereco utvecklar och producerar innovativa ventilationslösningar för i första hand bostäder och kontor med behovsstyrd ventilation i fokus.
Vår teknologi för behovsstyrda ventilationssystem möter byggnaders utmaningar gällande energieffektivitet och inomhusluftkvalitet.
Aereco erbjuder flera produktlinjer som kan implementeras i olika system, allt från självdragsventilation (S-system) och hybridventilation (FFS-system) till mekanisk frånluftsventilation (F-system) även med värmeåtervinning (FX-system) samt mekaniska till- och frånluftssystem med värmeåtervinning (FTX-system).
Aerecogruppen, vars huvudkontor och fabrik ligger strax utanför Paris i Frankrike, finns representerad i de flesta länder i Europa, i Asien och USA, genom dotterbolag och ett brett nätverk av distributörer. Aerecogruppen grundades 1983 och omfattar idag mer än 400 anställda.
Hitta oss på kartan

Varumärken och representerade företag

 • Aereco

Kategorier

 • Energi
 • Ventilation
 • Kyla & Värmepumpar

Produkter (för mer info, klicka på bilder nedan)

 • EMM² fuktstyrd SPALTVENTIL / tilluftsdon

  EMM² fuktstyrd SPALTVENTIL / tilluftsdon EMM² är Aerecos flaggskepp inom spaltventiler.
  Här har vi samlat all vår kunskap
  kring fuktstyrda ventilationsprodukter.
  Med den tunna och robusta designen har EMM² nått stor framgång i många länder. Två
  luftflödesalternativ och tre olika färger gör EMM² till ett självklart val för många
  fastighetsägare. EMM² ersätter enkelt gamla spaltventiler och har en ljudreduktion upp till
  37dB. Länk till produkten »

 • N Y H E T - EHT² TILLUFTSDON / väggventil

  N Y H E T - EHT² TILLUFTSDON / väggventil EHT² är den nya generationen av vårt fuktstyrda tilluftsdon för montage på vägg. Tack vare vår patenterade fuktsensor känner donet av luftfuktigheten i rummet och anpassar mängden frisk luft som släpps in vid varje tillfälle. Inuti väggen monteras ett 100mm eller 125mm väggrör som med sina respektive ljuddämpare (tillbehör) kan uppnå så hög ljuddämpning som 52dB! Detta gör att EHT² är bland de bästa produkterna på marknaden. EHT² har i sitt standardutförande ett vred för att kunna välja : stängt läge – fuktstyrt läge med automatiskt luftflödesjustering - öppet läge. Länk till produkten »

 • V4A LÄGENHETSFLÄKT - ventilationsfläkt för en bostad

  V4A LÄGENHETSFLÄKT - ventilationsfläkt för en bostad V4A frånluftsfläkt, har utformats för att ventilera och större bostad, med upp till fyra frånluftsdon placerade i kök, klädkammare, toaletter och i badrum.Placerad i väggskåp, eller innertak kommer V4A att ge dig all den komfort och luftkvalitet som du kan förvänta dig av en tyst lågenergifläkt. Vid installation i lägenhet eller villa är underhållet enkelt tack vare fläktens placering i bostaden. Länk till produkten »

 • VTZ kollektiv FRÅNLUFTSFLÄKT för takmontage

  VTZ kollektiv FRÅNLUFTSFLÄKT för takmontage VTZ frånluftsfläkt erbjuder fem modeller med kapacitet som går från 500 m3/h upp till 7 000 m3/h för användning i kollektiva bostäder, kontor, skolor eller andra byggnader. VTZ frånluftsfläkt är konstruerade för att monteras på tak. Många anslutningsmöjligheter finns. VTZ frånluftsfläkt kännetecknas av sin stabilitet och utmärkta energieffektivitet, tack vare användningen av högpresterande elektroniska motorer och intregrerade tryckregulator. Länk till produkten »

 • G2H fuktstyrt FRÅNLUFTSDON för S-system eller FFS-system

  G2H fuktstyrt FRÅNLUFTSDON för S-system eller FFS-system G2H är det första fuktstyrda frånluftsdonet som är optimerat för både självdrags- och fläktförstärkt självdragsventilation (hybridventilation), såväl vid nyproduktion som renovering. Genom behovsstyrt (automatiskt) eller forcerat (manuellt) luftflöde minskar G2H energianvändningen samtidigt som inomhusluftkvaliteten bibehålls. Monteringen är lätt eftersom G2H passar perfekt till kanaler avsedda för självdrags- eller fläktförstärkt självdragsventilation (hybridventilation). Länk till produkten »

 • BXC Fuktstyrt TILLUFTSDON - nu med NY DESIGN

  BXC Fuktstyrt TILLUFTSDON - nu med NY DESIGN Ett mångfunktionellt frånluftsdon för F-, FX- och FTX-system.
  BXC-serien har fått "face-lift" 2021! Ny kåpa i modern design men i övrigt exakt samma goda egenskaper som innan.
  BXC-serien erbjuder alla de funktioner man kan önska sig av ett frånluftsdon. Den har olika aktiveringsalternativ för att anpassa ventilationen efter behov: fuktstyrning, närvarodetektering, strömbrytare, VOC eller CO2, samt att det finns ett urval av tillbehör. Länk till produkten »

 • VBP+ Ventilationsfläkt för FLÄKTFÖRSTÄRKT SJÄLVDRAG - FFS-system

  VBP+ Ventilationsfläkt för FLÄKTFÖRSTÄRKT SJÄLVDRAG - FFS-system VBP + är en hybrid hjälpfläkt (lågtryck) med exceptionell energieffektivitet avsedd för självdragssystem. Minskning av värmeförlusterna tack vare att ventilationen sker med ett minimum.
  Dessutom arbetar hybriden i naturligt eller mekanisk läge vilket gör det möjligt att automatiskt anpassa sig till klimatförhållanden för att upprätthålla trycket i kanalsystemet, året runt. VBP + är speciellt utformad för behovsstyrd ventilation (fuktkänsligt, närvarodetektering eller andra aktiveringslägen). Länk till produkten »

 • N Y H E T - MULTISENSOR - AirQ²

  N Y H E T - MULTISENSOR - AirQ² AirQ² - en av marknadens bästa digitala sensorer för att kontrollera luften du andas in. AirQ² mäter åtta olika parametrar som CO2, COV, PM1, PM2,5, PM10, temperatur, relativ luftfuktighet och tryck. Länk till produkten »

 • SENSORER (modbus) för många användningsområden: S-CO2/T-M och S-PLT-M

  SENSORER (modbus) för många användningsområden: S-CO2/T-M och S-PLT-M Två nya sensorer som båda kommunicerar i modbus. Den första mäter CO2 och temperatur. Den andra registrerar närvaro, ljus samt mäter temperatur. Länk till produkten »

 • AWN - FRÅNLUFTSAGGREGAT MED VÄRMEÅTERVINNING (FX-SYSTEM)

  AWN - FRÅNLUFTSAGGREGAT MED VÄRMEÅTERVINNING (FX-SYSTEM) Tre serier frånluftsaggregat med värmeväxlare. Inom- eller utomhusinstallation. Basic (för anslutning till valfri värmepump), Connect (med fristående värmepump från Aereco) samt Eco+ där allt är integrerat i en enhet - fläkt, värmeväxlare och värmepump. Länk till produkten »

Filmer

Erbjudanden

 • Länk till produkten

Kontakter

Aereco Ventilation AB

Bronsyxegatan 9b 213 75  Malmö. Sverige