Advokatfirman Goddaslaw AB

Vi finns i monter BG:01

Advokatfirman Goddaslaw är en affärsjuridisk byrå som drivs av och för entreprenörer. Vi strävar efter att se möjligheter som andra inte ser och att hjälpa våra klienter till lönsammare affärer och lösningar.

Bland våra klienter finns framstående svenska företag, bostadsrättsföreningar och organisationer. Vi ser våra kunder i sitt entreprenörskap och skapar de bästa juridiska förutsättningarna för de visioner de har. Sedan 2014 har Advokatfirman Goddaslaw hjälpt sina kunder att genomföra framgångsrika affärer, projekt och lösa många tvister både i domstol och skiljeförfaranden och även hyrestvister.

Våra expertområden är fastighets-, entreprenad- och avtalsrätt. Vårt team hjälper klienter vid förvärv av fastigheter, bolag och framtagande av olika avtal som aktieägaravtal, samarbetsavtal och hyresavtal.

Vi arbetar mycket med bostadsrättsföreningar både med nyproduktion och befintliga föreningar där vi konsulterar styrelsen och tillhandahåller stämmoordförande och protokollförare för fysiska eller kombinerade föreningsstämmor.

När det gäller nyproduktion hjälper vi till med köp av mark, upprättande av entreprenadavtal, uppbygganden av den juridiska strukturen för bostadsrättsföreningen med avtal, upprättar ekonomisk kalkyl och plan och till slut genomför överlämnande stämma till medlemmarna.

Vårt grundläggande mål är att alltid lösa våra klienters problem och vara en långsiktig samarbetspartner som skapar värde. Vi strävar alltid efter att växa starkare tillsammans med våra klienter.
Hitta oss på kartan

Kontakter

Advokatfirman Goddaslaw AB

Valhallavägen 135 11531  Stockholm Sverige