Aalberts Integrated Piping Systems

Vi finns i monter A09:40

Aalberts Integrated Piping Systems utvecklar och tillverkar kopplingar, rör i metall och plast, ventiler och fastsättningsteknik för distribution och kontroll av vätskor och gaser.

Aalberts Integrated Piping Systems har sitt ursprung i en företagsfusion mellan några av världens mest betrodda tillverkare och utgör en väletablerad, marknadsledande närvaro inom viktiga branscher relaterade till bostads-, industri-, och kommersiella tillämpningar. Vi finns på 30 platser i 14 länder och vi erbjuder en innovativ och tekniskt avancerad produktportfölj med kända varumärken som VSH XPress och VSH Super.

Vår teknik är enkel att specificera och underhålla, och den gör det möjligt för kunderna att arbeta snabbt och tillförlitligt på ett enkelt och effektivt vis.

De skräddarsydda systemen är framtagna och utvecklade av vårt team av ingenjörer och de kan användas för byggnation av bostäder och andra fastigheter, inom industrin, i brandskydd och inom skeppsbyggnad.

Vi hjälper kunder som önskar att underhålla existerande rör- och ventilsystem, och är en komplett leverantör för installationer i en ny fastighet. Vi kan även hjälpa till i utformningsfasen före byggnation.

Vi samarbetar med experter i utformningen av ett perfekt, skräddarsytt och integrerat rörsystem för alla typer av nybyggnationer.

Varumärken

 • VSH PowerPress
 • VSH Shurjoint
 • VSH SudoPress
 • VSH Super
 • VSH Tectite
 • VSH XPress

Kategorier

 • VVS

Produkter

 • VSH XPress

  VSH XPress VSH XPress är ett komplett rörsystem med M-prof il som finns i rostfritt och elförzinkat stål samt koppar. Det heltäckande rörsystemet har låg vikt och möjliggör snabb, enkel och ren installation för många användningsområden såsom tappvatten, värme, kyla och industriella tillämpningar. Rörsystemet har nyligen utvidgats till att omfatta den smarta VSH XPress FullFlow-kulventilen, vars unika konstruktion med ventilhus tillverkat av en enda rörsektion ger 100 % flöde.

 • VSH PowerPress

  VSH PowerPress VSH PowerPress är ett komplett pressystem för diverse applikationer med tjockväggiga rör. Sortimentet består av ½” till 2” DW-profilerade presskopplingar och tillbehör. Detta ger en avsevärt snabbare installation och renare arbetsmiljö. Tydlig märkning av materialtyper och dimensioner effektiviserar installationsarbetet. Böjar med kort radie möjliggör kompakta och utrymmesbesparande installationer.

 • VSH Super

  VSH Super VSH Super Klämringskopplingarna finns i avzinkningshärdig mässing och standard mässing, och finns även i förkromat utförande. Det heltäckande sortimentet är lämpligt för tappvatten-, värme-, gas-, tryckluft-, solvärmesystem. VSH Super har en mängd olika godkännanden, däribland Rise och uppfyller ställda krav i Säker Vatteninstallation 2016:1.

 • VSH SudoPress

  VSH SudoPress VSH SudoPress med V-profil finns i koppar, elförzinkat stål och rostfritt stål och är lämpligt för många olika användningsområden som värme, tappvatten, solvärme och kyla till industriella anläggningar med extrema tryck- och temperaturkrav. VSH SudoPress är extra säkra eftersom de både har LBP-funktion som säkerställer att kopplingar som inte pressats kommer att läcka under provtryckningen, och en Visu-Control®-ring som lossnar från kopplingen efter pressning.

 • VSH Tectite

  VSH Tectite Med VSH Tectite-kopplingar du kan installera kopplingar utan verktyg, snabbare och enklare. Kopplingarna kan roteras efter montering, vilket gör det enkelt att positionera rör korrekt vid övergångar och böjar. VSH Tectite ger fasta rörsystem flexibilitet. Dessutom är Tectite VSH idealiskt för trånga utrymmen där det är svårt att använda verktyg.

 • VSH Shurjoint

  VSH Shurjoint VSH Shurjoint är ett rillat system för kommersiell byggnation, industri, vatten, olja & gas och gruvapplikationer. Med ett brett utbud av rillade komponenter, kopplingar och tillbehör och Aalberts expertis inom innovativa rörsystem, ger VSH Shurjoint ett mervärde för VVS-, trycklufts- och industriella marknader.

  Den rillade VSH Shurjoint-tekniken är betydligt snabbare än svetsning eller gängning av rör och kostnaderna blir betydligt lägre.

Filmer

Kontakta oss

Aalberts Integrated Piping Systems

OUDE AMERSFOORTSEWEG 99 1212 AA  Hilversum Nederländerna