AddMobile AB

Vi finns i monter C03:10

AddMobile har sedan 2004 utvecklat smarta digitala verktyg för bland annat bygg- och anläggningsbranschen.

Vårt egenutvecklade system, AddMobile Toolbox, innehåller följande produkter:

Arbetsorder och tidrapportering
Passagelösningar och smarta lås (ID06)
Verktygshantering
Körjournal (ID06)
Personalliggare (ID06)

Få tillgång till all information du behöver vart du än är. Skapa arbetsorder, planera beläggningen, håll koll på utrustningen och servicebilarna samt håll din byggarbetsplats säker genom att ge rätt behörighet till rätt personal. Våra lösningar underlättar och effektiviserar personalens dagliga arbete – både på kontoret och ute på fältet. För stora och små företag.

Du väljer själv vilka lösningar ni vill ha och vid ökat behov går det bra att koppla på fler – för allt i samma system.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • IT
 • Säkerhet & Skydd

Bilder

 • Planera arbetsorder i det centrala systemet

  Planera arbetsorder i det centrala systemet Du skapar och planerar arbetsorder enkelt i din webbläsare samt skickar dem direkt till fältpersonalens smartphones. I webbläsaren följer du sedan status på projekten, sysselsättning på medarbetarna och får en överblick över nerlagda timmar. Detta ger dig både bättre kontroll över alla uppdrag, minskar körningarna samt sparar tid och pengar.

  Vid avslutat arbete attesteras arbetsordern på kontoret och fakturering kan göras direkt. Med integration till bl.a. Visma, Fortnox, Briljant & Pyramid.

 • Arbetsordern i appen

  Arbetsordern i appen Fältpersonalen får all information de behöver och rapporterar löpande om utfört arbete, nerlagd tid, använt material, bifogar bilder och kan fylla i kontrollblanketten – direkt i sin smartphone.

 • Planeringsvy

  Planeringsvy I planeringsvyn schemalägger du personal och resurser.

 • Passagelösningar

  Passagelösningar för alla typer av grindar Tillträde administreras på person- eller organisationsnummernivå och du schemalägger under vilka tider och veckodagar som tillträdet ges. ID06-kortet används som nyckel.

  Köp grinden för montering på egna grindar eller köp grinden, med lösningen monterad, direkt från oss. Oavsett behöver du enbart uppge en leveransadress – vi sköter leveransen direkt till projektet!

  Behövs inte grinden vid avslutat projekt köper vi tillbaka den till 20% av inköpspriset. Erbjudandet är förenat med villkor.

 • Skippa nyckelhanteringen med vårt smarta lås.

  Skippa nyckelhanteringen med vårt smarta lås Perfekt till uppdrag där ett tillfälligt lås är att föredra. Enkel installation som inte gör någon åverkan på dörren och efter montering används ordinarie lås som vanligt. I det centrala systemet tilldelas tillträde på person- eller organisationsnummernivå på utsatta tider.

 • Körjournal med föraridentifiering

  Körjournal med föraridentifiering Vi är Sveriges enda ID06-ackrediterade körjournalsleverantör. Föraren kan identifiera sig med ID06-kort eller tagg.

 • Mina körningar

  Mina körningar Resor genereras automatiskt och det är lätt att komplettera med information som ärende, vem som besökts och mätarställning direkt i appen.

  I webbläsaren kan du se bilarnas position i realtid, vilket gör det lättare att planera för minskad bränsleförbrukning och brådskande uppdrag. En körning kan ligga som underlag för tidrapportering eller kopplas direkt till en arbetsorder om ni vill debitera en kund. I körjournalen ingår även hantering av trängselskatt.

  Med möjlighet till föraridentifiering.

 • Checka in och ut på en arbetsplats

  Checka in och ut på en arbetsplats Vår personalliggare är en lätthanterlig lösning helt enligt Skatteverkets regler. Systemet använder ID06-kort för in- och utpassering och finns som IP65-klassad box eller app.

  De två lösningarna kan användas var för sig men går också bra att kombinera.

  Registreringsboxen tål tuffare miljöer och kräver ingen förregistrering – boxen läser hela kortet. Skatteverket kan ta ut närvarolista genom att scanna QR-koden på boxen helt på egen hand – ingen administratör måste vara på plats.

Filmer

Kontakta oss

AddMobile AB

Dockplatsen 1 211 19  Malmö Sverige