Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Vedum Kök & Bad AB

Vi finns i monter A18:29

Vedum Kök & Bad grundades 1919 av Viktor Lindberg. I dag ägs företaget av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson. Vi finns sedan starten i Vedum, en liten ort nio mil nordost om Göteborg. Vedum utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer köks-, badrums- och tvättstugeinredningar av hög kvalitet och god design för bostäder. Vi har Sveriges mest kompletta inredningssortiment från en och samma leverantör – målet är att vara bäst på helheten. Vi har en produktionsyta på 32 000 kvadratmeter och tillverkar 18 000 kök och 21 000 badrumsinredningar per år. Vedum har 460 anställda och omsatte under 2017 cirka 740 miljoner kronor.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Kök
 • Bygg
 • Inredning & utrustning

Bilder

 • Badrum - Zone

  Badrum - Zone. En väl tilltagen miljö i jordiga, sobra färger som ger dig alla chanser att finna lugnet och hämta ny kraft. Dubbeltvättställ och vägghängda blandare ger en extra dimension – lyxigt och praktisk på samma gång. Generöst med förvaring skapar ett visuellt lugn och ett badrum som utstrålar en harmonisk balans.

  Med ett fåtal delar går det att göra ett otal kombinationer – och skapa ett personligt badrum där du kan hämta ny kraft.

 • Kök - Liv

  Kök - Liv. Här har vi gjort ett socialt kök med luckan Liv i brunbetsad ek och vitrinskåp med gråtonat glas. Det passar dig som vill ha ett sobert kök med mjuk och skön vardagsrumskänsla i kombination med generösa ytor, både för att laga mat och umgås med familj och vänner. Detaljer som lådor med LED-belysning och handtag med läderdetaljer ger en exklusiv och gedigen känsla.

 • Badrum - Mezzo

  Badrum - Mezzo. Ett harmoniskt badrum med stark rumskänsla. Här har hemmets skönaste rum fått ta rejält med utrymme och blivit en rofylld plats med varma gröna färgtoner, tidlösa naturmaterial och klassiska referenser. Till det kommer den runda spegeln med dekorativ LED-ljuskant. Lådan med prylfack och belysning gör det enkelt att hitta det du letar efter.

  Mezzo är designad för Vedum av Jesper Ståhl och vann ELLE Decoration Swedish Design Awards 2018 i kategorin Årets badrum.

 • Tvättstuga - Alice

  Tvättstuga - Alice. Nu kompletterar vi våra tvättstugor med den klassiska luckan Alice. Här har vi använt den för att skapa en miljö med ett traditionellt uttryck, och förstärkt känslan med detaljer som träkonsoler och stilenliga handtag. Rummet kompletteras med praktiska lösningar som tvättpelare, städskåp och integrerad tvättkorg för att göra det enklare att hantera tvätten.

 • Badrum - Flow

  Badrum - Flow. Nedtonade gröna och betonggrå kulörer ton i ton gör det här rymliga badrummet ombonat, samtidigt som det har drag av trendig industristil. Rena linjer, tidlösa materialval och vardagsrumskänsla är andra utmärkande drag. Massor av förvaringsutrymme, också i den tre meter långa sittdelen.

  Oavsett vilket är Flow en serie för dig som sätter värde på genomtänkta inredningsdetaljer och personlig design. Flow är designad för Vedum av Jesper Ståhl.

 • Kök - Maja

  Kök - Maja. Ett ljust och inbjudande kök där vi inspirerats av naturmaterial och skandinavisk tradition kryddad med lite industrikänsla. Svala mellangrå toner och handtagslösa luckor ger ett stilrent intryck i kombination med ett mjukare uttryck i vitrinskåpets gråtonade glas och läderhandtag. Köksön är perfekt när du vill ha extra förvaringsutrymme, mer arbetsyta och en självklar samlingsplats i köket.

 • Badrum - Art

  Badrum - Art. Vår designklassiker Art med benstativ i sobert antracitgrått i en avskalad miljö. Det här är ett badrum som sticker ut med en lätt industriell känsla och mycket ljusinsläpp. Spegeln har LED-belysning i ovankant, flyttbar förstoringsspegel och dekorativ ljuskant. Grunda skåp med både öppen och dold förvaring gör att du kan välja hur du vill förvara dina saker.

  Art är designad för Vedum av Jesper Ståhl
  och är den första svenska badrumsmöbel som vunnit Red dot design award.

 • Badrum - Free

  Badrum - Free. Här har vi använt vår lucka Classic i kulör för att göra ett klassiskt och tidlöst varmgrått badrum – på ett modernt och spännande sätt. Kalkstensgolv, väggkakel med fasade kanter och inslag av koppar och mässing är viktiga detaljer för helhetsintrycket. Gott om förvaring och mycket känsla i skön kombination.

  Namnet Free syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria intryck som designen ger. Free är designad för Vedum av Jesper Ståhl.

 • Kök - Annika/Nova

  Kök - Annika/Nova. För dig som vill ha ett stilrent vitt kök med personliga och överraskande inslag. Här har vi kombinerat enkla linjer med trendiga detaljer som stänkskydd och blandare i mässing, och vässat intrycket ytterligare med betonggrå kulörer, vitrinluckor och öppen förvaring. Ett kök som skapar effekt med hjälp av fina nyanser.

 • Kök - Karin

  Kök - Karin. Det här är en uppdaterad version av ett klassiskt lantkök. Inramningssystemet och inbyggda vitvaror gör att köket känns gediget och platsbyggt. Trendiga mässingsdetaljer samsas med klassisk kakelsättning och extra höga, hela luckor. Vi använder två olika gråa toner för att skapa dynamik i rummet och har valt kompositsten i bänkskivan. Lådsystemet Scala i antracitgrått lyfter helheten.

Filmer

Kontakta oss

Vedum Kök & Bad AB

521 84  Vedum Sverige
+46 512 576 00 info@vedum.se www.vedum.se