Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Gunnebo Fastening

Vi finns i monter B04:37

På Nordbygg 2018 gör Gunnebo Fastening, inte en, inte två, utan tre(!) stora produktlanseringar.
1. Panelskruv, den enda panelskruven på marknaden som uppfyller alla krav av AMA-hus. Den har ett 8 mm flat utanpåliggande huvud som täpper igen träfibrerna, en övergänga som höjer lastbärförmångan, och S-spets som tar bort sprickrisken.

2. Beslagskruv SS-F, nästa generations beslagskruv med mindre, snyggare huvud, men med samma styrka. Konan under huvudet fyller beslagshålet och hindrar oönskade materialrörelser. Stamfräs och tandad gänga ger minimalt indrivningsmoment. Den extra utpressade gängen ger klassens absolut starkaste bärförmåga. S-spetsen gör att du kan skruva kantnära utan risk att spräcka virket.

3. Expanderskruv M2 Zink-Nickel, en expanderskruv med 50% längre livslängd, och som inte vitrostar! Utöver denna marknadsledande ytbehandling är expandern utrustad med nivåguide, nytt förbättrat clips, och den är dessutom ETA-godkänd med högre lastvärden och mindre kantavstånd.


STYRKA GENOM INNOVATION SEDAN 1764

I ÖVER 250 år har Gunnebo Fastening utvecklat och tillverkat infästningslösningar för den professionella användaren. Med kvalitet och säkerhet som ledstjärnor i vår utveckling har ett av Sveriges starkaste och mest aktade varumärken skapats.
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Trä & Byggsystem

Kontakta oss

Gunnebo Fastening

Bruksvägen 2 593 75  Gunnebo Sverige